Need for Speed: The Run , 3DS, PC, PS3, X360

Folytatódik a Need for Speed-sorozat. A Black Box által fejlesztett játék megint sztoriközpontú lesz, ahogy azt megszokhattuk.
1312294173

NFS: The Run - a limitált kiadás részletei

Érdemes lesz figyelni a Need for Speed: The Run előrendelőinek, hiszen ha a Limited Edition mellett döntesz, akkor három álomautóval többet kapsz, mintha a sima alapkiadást vennéd meg - a legújabb Lamborghini volánja mögé csak ilyen módon pattanhatsz. Videónk is van már róla.
1311764400

Need for Speed: The Run - itt a legújabb trailer

Mintha csak megéreztük volna: pont akkor dobtuk ki a Need for Speed: The Run előzetesünket, mikor az Electronic Arts előrukkolt a játék legújabb trailerével. A gameplay jeleneteket felvonultató videóban emberünk előzni fog, méghozzá sokat és egy csöppet sem veszélytelen helyszínen.
1311708064

Need for Speed: The Run előzetes

A The Run nem kevesebbet ígér, mint egy több államon keresztül átszáguldó hajszát Amerika legszebb vidékein. De sok az aggály: vajon a nem túl jó hírű Black Boxnak sikerül végre felemelkednie? Megnéztük, mire számíthatunk majd az új Need for Speed megjelenésekor.
1309856400

Modellek kerestetnek a Need for Speedhez

Még mielőtt félreértésekbe kerülnénk: nem autómodellek után kutat az Electronic Arts, hanem dögös csajokat keresnek. A versenybe több országból is lehet nevezni, ahol végülis a legjobb fogja majd képviselni a Need for Speed márkát. Aminek az autórajongó férfiak nagyon örülnek.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308031211

Új Need for Speed: The Run trailer érkezett

A halál felülről érkezik, egy makacs rendőrségi helikopter képében - ezt tudatosítja bennünk a frissen kiadott Need for Speed: The Run trailer. Nem csupán az egyszemélyes menekülésen lesz a hangsúly, az E3-on bemutatott képsoroktól eltérően a rivális sofőrök is beleszólnak a játszmába.
1307955600

Idén nem csinál játékot a Criterion

Az EA Games fejese, Frank Gibeau a Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy idén a Criterion nem fog új játékot csinálni. Az úriember a Need for Speed-széria kapcsán emlegette fel a burnoutos srácokat, de arról már egy szót sem szólt, hogy mi lesz az autózúzós sorozat sorsa.
1307615470

E3 2011: iOS-en is erősít az Electronic Arts

Nem nagy meglepetésre az EA további szeletet kíván kihasítani az Apple almatortájából, s ez annyit tesz, hogy a legbejáratottabb címeit elhozza iPhone-ra és iPadre a közeljövőben. A nagy bejelentésehez egy videómontázs is társul, ebből tudni, hogy lesz iOS-ra Battlefield 3 és Madden NFL 12 is!
1307441437

E3 2011: NFS: The Run - tömény játékmenet

Milyen is lehet az ámokfutók élete San Franciscótól egészen New Yorkig? Megindul a föld alattunk, ezerrel nyomjuk a gázt a Ford Mustang GT-nek, a zsernyákok is a nyakunkban vannak, helikopterrel lőnek ránk - ennyi nagy vonalakban az EA konferenciáján látott Need for Speed: The Run élmény.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.