Need for Speed: The Run , 3DS, PC, PS3, X360

Folytatódik a Need for Speed-sorozat. A Black Box által fejlesztett játék megint sztoriközpontú lesz, ahogy azt megszokhattuk.
1325515782

A FIFA 12 vitte el itthon a karácsony előtti hetet

A december 25-tel záruló héten a FIFA 12 volt a legkeresettebb játék Magyarországon, utána pedig a két háborús slágercím, a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 következnek. A részletes toplistát beljebb találjátok, lássuk, mely programokra csaptak le a karácsony előtti hajrá vásárlói!
1322124297

Need for Speed: The Run teszt

Jack bajba került: sarkában van a nyugati part bűnszövetkezete, s ha nem jut gyorsan pénzhez, valószínűleg elég hamar spagettibe darálva találja magát. Szerencsére főhősünk egy dologhoz nagyon ért: a vezetéshez. Úgyhogy megindul az egész országon átívelő hajsza.
1321430452

NFS: The Run - trailer a megjelenés mellé

A Black Box csapatának hírneve az utóbbi években erősen megkopott, ezúttal a Need for Speed: The Runnal bizonyíthatnak. E hét pénteken kiderül, hogy miként sikerült új színt vinni a klasszikus NFS-vonalba, hiszen végre boltokba kerül a játék. Ennek kapcsán új előzetesünk is van már.
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1320480013

Itt a Michael Bay-féle NFS: The Run trailer

Szeretjük a Transformers-filmek rendezőjét, Michael Bayt? Aki csak azért dobta ki a gyönyörű Megan Foxot a robotos széria harmadik installációjából, mert a hölgy nemes egyszerűséggel lenácizta az úriembert? Sebaj, itt egy új előzetes az NFS: The Runból, melyet pont Bay rakott össze.
1320303614

NFS: The Run - előzetes a multiplayerről

A megjelenés közeledtével alacsonyan szállnak a Need for Speed: The Run kedvcsinálók, ezúttal a többjátékos üzemmódba tekinthetünk bele. Az online porcióból természetesen az Autolog sem hiányozhat - a folytonos rivalizálás könnyedén tönkre teheti a legszorosabb barátságokat is.
1319961600

Need for Speed: The Run - itt a következő előzetes

Lassan el sem merjük képzelni a napot, mikor egyáltalán nem kapunk Need for Speed: The Run előzetest, a Black Box és az Electronic Arts csak úgy ontják magukból az újabb és újabb anyagokat. Most éppen coloradói szerpentinekre kalauzolnak el bennünket a készítők, nézzük!
1319734800

Need for Speed: The Run - száguldjunk zenére

Nem volt még elég a Need for Speed: The Run előzetesekből? Remélem, mert ez az új egészen jó, ami mondjuk az alatta szóló hangulatos, Lonely Boy című számnak is köszönhető. A megjelenés vészesen közeledik, így felmerül a kérdés: vajon ezúttal tényleg sikerül a Black Boxnak?
1319374800

Need for Speed: The Run - lesz kihívás is benne

Nyugalom, nem egy újabb, marketingszagú fejlesztői nyilatkozat következik, hogy mennyire nehéz lesz a Need for Speed: The Run, az új trailert hoztuk el most, amiben a Challenge mód kerül bemutatásra. Vadonat új, mondják a Black Boxnál, de azért az alapot a régi feature-ök adják.
1319176800

Need for Speed: The Run - kedvcsináló reggelre

Nem múlhat el nap a Need for Speed: The Run nélkül sem, az Electronic Arts új trailert dobott ki, amiben a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra már megjelent demót is beharangozza többek között a kiadó. Nézd meg a trailert, aztán pedig irány a PSN és a Live, töltsd le a kipróbálható verziót, ha elfeledkeztél volna róla!