Need for Speed: The Run - kedvcsináló reggelre

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 21.
  • Videó
Link másolása
Nem múlhat el nap a Need for Speed: The Run nélkül sem, az Electronic Arts új trailert dobott ki, amiben a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra már megjelent demót is beharangozza többek között a kiadó. Nézd meg a trailert, aztán pedig irány a PSN és a Live, töltsd le a kipróbálható verziót, ha elfeledkeztél volna róla!

Bár a Black Box-féle Need for Speedektől mindig ódzkodunk picit (az utóbbi évek elviselhető epizódjai ugyanis egytől-egyig a beugró csapatoktól érkeztek, a kanadaiak kissé visszavettek a tempóból), azért a The Run mellett sem mehetünk el szó nélkül, elvégre ahhoz mindenképpen elég formabontó, hogy egy próbát tegyenek vele a játékosok. Az új rész demója már letölthető az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről, a teljes verzió - ami már PC-re, Wii-re, 3DS-re és iOS-re is meg fog jelenni - egy hónap múlva érkezik. Nézzétek meg az új trailert mindenképpen, SebaHUN küldte be Nektek!

24.
24.
Richi12
nekem már az is elég ösztönzés h beszerezzem h benne van az aventador:D:D:D:D
23.
23.
Darox
#14: Próbáltam nosztalgiázás céljából de Windows 7-en nem nagyon akar normálisan működni...

Ez az új rész viszont eléggé érdekesnek ígérkezik.
19.
19.
vincze1211
Egyre jobban tetszik.Ez tuti beszerzős.Kicsit(ez alapján a trailer alapján) visszahozza az eredeti, régi nfs-ek hangulatát.És ez jó, mert a Most Wanted utána részeknek ez nem nagyon sikerült
18.
18.
p3ti
Nagy kívánságom hogy fel lépek a gamekapocs oldalára , és az a hír fogad hogy : Készül a Need for speed underground 3.
17.
17.
Split
#16: Bízom én is. Most utoljára. Ha ez az NFS is bedől, remélem elveszik a BlackBox-tól a fejlesztési jogot mindörökre. Egyszerűen nem hiszem el, hogy a MostWanted óta nem jött ki életképes játék tőlük. Szerintem az EA is úgy van vele, hogy "Tessék fiúk, kicsit több fejlesztési idő, és egy klassz motor. Ha hibáztok, akkor kalap-kabát".
16.
16.
Cuppak
De várom már ezt a játékot, bízok a black boxban :D
15.
15.
Cuppak
#4 Milyen platformon játszottad?
14.
14.
drat576
aki tuningolni szeretne az vegye elő a UG2-t, ennyi
13.
13.
Split
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de nekem hiányzik a tuning lehetősége. Az Autosculp egy rossz irány volt, de szerintem nem lehet akkora dolog minden autóhoz 1-2 body-kitet modellezni (nem baj, ha 2 autón nem egyforma).
12.
12.
Guwrovsky
Na... úgy néz ki összegyúrják az underground-tól az undercover-ig az összes játékukat.

Talán még jó s lehet...
10.
10.
frankó zenét találtak a trailerhez! <3
9.
9.
pitlord23
Ez egy elég jól összerakott trailer! Eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel a játékkal, de a demo és a trailer alapján lehet hogy teszek vele egy próbát, hátha ismét lesz egy olyan nfs ami tetszik. (az utsó ilyen a Carbon volt)
8.
8.
Split
Tudom, hogy lerágott csont, de NFS DEMO, Y U NO IN PC?!
7.
7.
drat576
ha az irányítás nem lesz olyan hígfos mint a Hot Pursuitben akkor egy nagyon jó játék is lehet belőle
5.
5.
Jinbobo
Mint már írtam egy korábbi kommentemben, ez a Nfs a demo alapján kihagyhatatlan!! Éles reflexekre épülő játék, mely igazi adrenalinpumpálást kölcsönöz! A grafikája is szép, bár a Hot Pursuitot kicsit szebbnek láttam, de lehet csak érzéki csalódás. Egy biztos, ha az egész játék olyan izgalmakkal teli lesz mint a demóban szereplő két pálya, akkor nem fogunk csalódni benne!
3.
3.
Deepfreeze
Akármilyen is a játék, ez tényleg kedvet csinál. Az első valamire való trailer. A kezdeti szkepticizmusom kezd feloldódni. Ide azzal a demoval.
2.
2.
NereusLaceee
Nagyon eltalált kis bemutató. Egyre kíváncsibb vagyok :)
1.
1.
márk1212
Nagyon várós kis játék:) Pedig annyira nem vagyok oda értük, de ez kezd meg győzni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...