Gotham City Impostors PC, PS3, X360

Multiplayer-orientált FPS Batman-játék érkezik a F.E.A.R. alkotóitól, a játék kizárólag letölthető formában elérhető.
1321187811

Januárban jön a Gotham City Impostors

Végleges megjelenési dátumot kapott a Gotham City Impostors, a letölthető formában érkező játék januárban érkezik. Idén Batman nevével fémjelezve már készült egy olyan produktum, ami simán esélyes arra, hogy az év legjobbja legyen - kíváncsiak vagyunk, hogyan teljesítenek a bőregér imposztorai.
1317970800

Animációs kedvcsinálón a Gotham City Impostors

Most, hogy javában zajlik a játék zárt bétatesztje, a Warner és a Monolith azoknak is kedveskedik, akik a próbalehetőséghez nem férhettek hozzá: egy közel kétperces animációs kisfilmet adtak ki a játékhoz, amiből az is kiderül, kik ezek az imposztorok, és mit csinálnak a hétköznapokban.
1317540259

Gotham City Impostors - bétateszt és gépigény

Jövő héten indul a Gotham City Impostors bétatesztje, a játékot egyelőre csak PC-n lehet majd kipróbálni. A F.E.A.R. alkotóinak legújabb játéka megint FPS lesz, de a multiplayer-orientált cím legfőbb érdekessége, hogy Batman és Joker hasonmásai csaphatnak majd össze benne.
1313996400

Gotham City Impostors - minden testreszabható

Először csak húztuk rá a szánkat - nem értettük, mi lesz ebből a játékból. Aztán, ahogy egyre többet tudunk meg, szépen lassan felfogjuk, hogy itt bizony komoly móka vár majd a játékosokra, s a Gotham City Impostors igazi multiplayer csemege lehet.
1313420400

Gotham City Impostors - fókuszban a testreszabás

Batman-mánia ide, Bátman-mánia oda, azt hiszem mindenkit meglepetésként ért a Monolith multiplayerre kihegyezett játéka, ahol különböző karakterosztályokat választva gyilkolhatják egymást Gotham Cityben a vállalkozó kedvű kamu-szuperhősök.
1312974009

Gotham City Impostors - lehet jelentkezni a bétára

A Monolith és a Warner Bros. elindította a Gotham City Impostors regisztrációs oldalát a közelgő bétateszt kapcsán. A teljesen multiplayerre kihegyezett címben a jók és gonoszak véget nem érő csatájába pattanhatunk, bár nem kell teljesen komolyan venni. Érdeklődők már most jelentkezhetnek.
1308549600

Gotham City Impostors - nincsenek osztályok

Valószínűleg a következő évek egyik legkülönösebb játéka lesz a Gotham Cityben játszódó, csapatalapú taktikai shooter. Az ötlet körülbelül olyan, mintha egy játszótér lenne a Battlefield 3 fő multiplayer pályája. Mindegy is, mert a fejlesztők biztosak magukban: most elmondták, nem lesznek osztályok sem.
1307456734

E3 2011: Az első Gotham City Impostors videó

A káosz szorítása vasmarokkal ragadta meg a Warner Bros. marketingesei nyakát, akik beadták a derekukat és a Sony konferenciája előtti várakozásban levetítették a Gotham City Impostors első mozgóképét. Nos, a szellemiség nem különbözik attól, amit az első infók alapján szűrtünk le: vicces multis lövölde lesz belőle.
1305705650

Gotham City Impostors - befutott az első kép

Igaz, még csak egy artworkról van szó, de nagyjából már tisztában lehetünk azzal, hogy milyen hangulattal fog jelentkezni az első batmanes multiplayer FPS. Már az utolsó három szótól is felgyorsul a vérkeringésünk. Ilyen még tuti nem volt, de a Warner bátor, és állításuk szerint meg fogunk lepődni.
1305619200

Multis FPS készül Batman főszereplésével

Emlékeztek, mikor a Warner Bros. bejegyeztetett egy rakás, Batmanhez köthető internetes domain címet? Örömmel jelentjük, az első jelentkező már megérkezett: a Gotham City Impostors a hírek szerint egy multiplayer-orientált FPS lesz, amit a F.E.A.R.-t is jegyző Monolith fejleszt.