DeathSpank: The Baconing MAC, PC, PS3, X360

Harmadszorra is visszatér a DeathSpank, igaz, az új részen Ron Gilbert már nem dolgozott.
1314792000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a megjelenési listát, s bár lehet panaszkodni, hogy vége a nyárnak, az kétségtelen, hogy ez a játékosoknak kedvezni fog. Az uborkaszezonnak vége, a héten olyan címek kerülnek boltokba, mint a Driver: San Francisco vagy a Bodycount.
1312624800

Augusztus végén indul a PSN Play program

A Microsoft Summer of Arcade programját megirigyelve a Sony is hasonló kezdeményezésbe vágott: az augusztus végén rajtoló PSN Play keretében négy fajsúlyos cím lát majd napvilágot a PlayStation Networkön, aki pedig mindegyiket megvásárolja, ajándékba kap egy ötödik játékot is.
1309593616

Vicces DeathSpank: The Baconing trailert kaptunk

Hamarosan folytatódik Ron Gilbert agymenése, a DeathSpank, igaz, a mester ezúttal nem vesz részt a humoros akció-szerepjáték munkálataiban. A szellemiség viszont megmaradt a The Baconing alcímre keresztelt új epizódban is. Egy papírmasé-karakterekből összerakott, hasfal-szaggató előzetessel gazdagodtunk.
1306404000

Harmadszorra is visszatér a DeathSpank

Ezúttal ugyan Ron Gilbert nélkül, de harmadszorra is visszatér a DeathSpank. A The Baconing alcímet viselő epizód újfent letölthető formában lesz elérhető, és egy rakás újdonság vár majd a rajongókra. Hasfalszaggató poénok következnek, bárcsak látnánk végre belőle valamit!