Zone of the Enders HD Collection PS3, Vita, X360

Kojima még talonban tartja a Zone of the Enders harmadik részét, egyelőre HD-gyűjteménnyel kenyerezi le a rajongókat.
1337961615

Az első életjelek az új Zone of the Enders-ről

Nem ül a babérjain Hideo Kojima és csapata: Japánban október végén jelenik meg a Zone of the Enders HD Collection, de már javában készül a frencsájz következő része a brutális Fox Engine-nel. Előbbiből pár screenshotra, utóbbiból pár artworkre tettük rá a mancsunkat.
1330536600

Őszre készül el a Zone of the Enders HD Collection

A Konami bejelentette, hogy ősszel kerül boltokba a Zone of the Enders HD Collection, azaz durván egy évet kell várni rá a Metal Gear Solid-széria hasonló gyűjteménye után. Már ahol, nálunk utóbbi durván késett, remélhetőleg a japán kiadó ezt a történetet nem játssza el újra!
1315999800

TGS 2011: Vitára is megjelennek Kojima kollekciói

Egyre erősödik a PlayStation Vita felhozatala, a Sony tegnapi TGS-konferenciáján Hideo Kojima bejelentette, hogy a kézikonzolra is meg fog jelenni a Metal Gear Solid és a Zone of the Enders HD kollekció, emellett a mester újgenerációs játékmotorja, a Fox Engine is kompatibilis lesz a géppel.
1309800811

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.
1307086200

E3 2011: HD csomagot kap a Zone of the Enders

Újabb Konami-féle HD kollekció érkezik, de ez lesz az utolsó, ígérjük. A kiadó ismét Kojima egyik klasszikusát veszi elő renoválásra, igaz, a Metal Gear Solid pakknál erre a gyűjteményre többet kell várni: ha minden jól megy, a jövő év folyamán kerülhet boltokba a Zone of the Enders HD Collection.