Kinect Sports: Season Two X360

Hat új sportággal és hangvezérléssel tér vissza a Kinect Sports második évada.
1421049623

Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.
1415808017

Vajon min dolgozik a Rare?

Maga Phil Spencer osztotta meg a Twitteren a minap, hogy épp az új Rare-játékot készül kipróbálni. Reméljük, újra komoly játékkal készül a Kinect-címek mocsarába süllyedt stúdió.
1400576400

Leépítések a Rare-nél

Alighogy befutott a biztató hír, miszerint a Kinect Sports Rivals megjelenésével a Rare azt csinálhat, amit szeretne, a fejlesztőstúdiónál egyúttal ki is rúgtak néhány embert. Állítólag nincs nagy baj.
1400333400

Azt csinál a Rare, amit szeretne

Most, hogy a Kinect csupán opcionális kiegészítő marad az Xbox One mellett, sok kérdés felvetődik - többek között az is, hogy mihez kezd majd az újabban Kinect-játékokra specializálódott Rare?
1396539027

Elbocsátások a Microsoft Studiosnál

Tegnap néhány Microsoft Studios-alkalmazott arról tweetelt, hogy elbocsátották őket. A leépítéseket a cég is megerősítette, mondván átszervezésekbe kezdett a jövőbeli nyereségesség érdekében.
1366713064

A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!
1337259600

Következő generációra készül a Rare is

Talán nem véletlen, hogy a Microsoft két nagy stúdiója, a Lionhead és a Rare is ezerrel keres embereket a következő generációs projektekhez. Az egykor hardcore játékairól híres brit stúdió talán végre képes lesz kimászni a Kinect Sports-féle casual gödörből.
1332063000

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.
1328533200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.
1327932195

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Ez már szinte gyanús, a hazai játékeladási toplistákat még mindig a Battlefield harmadik része vezeti, aminek persze mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk a játékot. A DICE FPS-e minden platformon nagyon népszerű, de egyértelműen a PC-s verzió volt az, ami tarolt itthon.