Leépítések a Rare-nél

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 20.
  • Gyászhír
Link másolása
Alighogy befutott a biztató hír, miszerint a Kinect Sports Rivals megjelenésével a Rare azt csinálhat, amit szeretne, a fejlesztőstúdiónál egyúttal ki is rúgtak néhány embert. Állítólag nincs nagy baj.

Először az Eurogamer számolt be róla, később pedig a Microsoft is megerősítette, hogy elbocsátások voltak a Rare-nél - a hírek szerint legalább 16 embert tettek lapátra.

A lap úgy tudja, hogy a leépítések a Kinect Sports Rivals rajtja után váltak esedékessé: a játékon több mint 150 ember dolgozott, közülük küldtek el mások mellett dizájnereket és projektvezetőket. Az Eurogamer úgy tippeli, ehhez köze volt annak, hogy a játék rengeteget csúszott, és nem is szerepelt jól a kasszáknál.

A hír kapcsán a Microsoft közleményt adott ki, amiben arról ír, hogy a jövőbeli projektjei érdekében kellett optimalizálnia a fejlesztőcsapatai felállásain és munkafolyamatain.

Phil Spencer Xbox-vezető egyébként a hétvégén nyilatkozta azt, hogy a Kinect Sports Rivals után a Rare azon dolgozik, amin szeretne, amiből arra lehet következtetni, hogy talán legközelebb egy Kinect-mentes játék fortyog majd nála.

5.
5.
DON GONDOCS
Mehetnek őkis mobil játékot fejleszteni.
4.
4.
spikee576
A nintendós fénykorukat kéne visszahozni, abba az időbe a játékaival tarolt a Rare.Aki nemismeri a játékait nézze meg a youtub-on cool gémeket adtak csak ki.Azt a minőséget kéne újra hozniuk mint akkor,a mai grafikával azonnal rohannék xonet venni,addig meg marad a ps.
2.
2.
muerte80
Hát 20005-óta nem láttam tőlük épkézláb játékot és erről szerintem sokan vélekednek ugyan így, vélhetően a vezetőségükben is.
1.
1.
Cristiano
nem volt sikeres úgy látom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...