Heroes of Might & Magic V

A Heroes IV óta nagy csend honolt a játék körül, de végre elkezdtek csöpögni az infók a várva-várt V. részről!

Dark Messiah of Might and Magic - Gyűjtői változat

Mindenféle felmérés nélkül is könnyedén megállapítottuk, hogy a GK-olvasók többsége fanatikusan várja a szóban forgó címet - nos az igazi rajongóknak lesz mibe beruházniuk!

A 20 legjobban kelendő játék listája

Megérkezett a nemzetközi piacon a jelenlegi 20 legjobban kelendő játék listája. Nem nagy meglepetésre vezet a WoW és az öt Sims 2 verzió is mind jelen van.

Június húsz legjobb PC-s játéka - US Top20

Megérkezett azon lista, mely prezentálja felétek, hogy júniusban melyik húsz játék volt a legkelendőbb amerikai barátaink körében. Élen a World of Warcraft...

Hasít a World of Warcraft - US Top10

Megérkezett a legfrissebb toplista nyugatról: íme az USA-ban 10 legkeresettebb játék címe. Élen természetesen a Blizzard MMORPG-je, a World of Warcraft.

Freeman elől lohol - US Top10

Június tizedikével újabb hét zárult le, ily módon az amerikai NPD Group rendelkezésünkre bocsátotta azon hét nap tíz legjobb játékának címét.

Már megint a World of Warcraft - USA Top10

Megérkezett a legfrissebb toplista, mely a nyugaton 10 legkeresettebb játék nevét vonultatja fel. Három Sims-kiegészítő még mindig a listán. Fúj.

Májusi legjobbjai: konzol- és PC-toplisták

Egyenesen Amerikából szállíthatjuk Nektek a múlt hónap ottani legjobb játékainak listáját: mind konzolos, mind pediglen PC-s címekből 20-20 darab szerepel itt!

Heroes of Might & Magic V

Hát igen, így jár az, aki az eredeti játékok megjelenésére vár, főleg, ha az még ráadásul magyar változat is. Ha egy picit megkésve is, de itt van nektek egy kis cikk erről a fantasztikus játékról, bár a magyar változat még mindig nem jelent meg, ezt csak így (zárójelben) jegyezném meg, azért valamit lekarcoltam nektek…

Verhetetlen az Oblivion - USA Top10

Május 27-ével egy újabb hét ért véget. Természetesen annak rendje és módja szerint az NPD Group jóvoltából megérkezett a legfrissebb amerikai toplista...

Elder Scrolls IV és Heroes V javítás érkezett

A mai napon két szuperjátékhoz is érkezet javítás, ezek név szerint a The Elder Scrolls IV: Oblivion és a Heroes of Might and Magic V című remekművek.