Heroes of Might & Magic V

A Heroes IV óta nagy csend honolt a játék körül, de végre elkezdtek csöpögni az infók a várva-várt V. részről!

Bestseller lett a Heroes of Might & Magic V

A Nival Interactive ma nagy büszkén tudatta velünk, hogy az alig néhány napja kapható Heroes of Might & Magic V máris megdöntött minden eladási rekordot.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk sem lesz kifejezetten izgalmas: az egyetlen komoly címnek a Heroes of Might and Magic ötödik része ígérkezik, mely természetesen már tesztelődik nálunk is.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

E3 2006: Lokálban újabb kilenc animáció!

Újabb kilenc videót töltöttünk fel FTP-szerverünkre - olyan címek kerültek ma esti frissítésünkbe, mint a Heroes V, a Lego Star Wars 2 vagy a Hitman 4.

Elkészült a Heroes 5

A UbiSoft tegnap éjszaka nagy boldogan bejelentette, hogy a Nival Interactive végre befejezte a Heroes of Might and Magic V fejlesztési munkálatait.

Letölthető az ötödik Heroes demója!

Ahogy arról szóltak a múltkori hírek, úgy most meg is érkezett a Heroes of Might and Magic V kipróbálható, egyjátékos demonstrációja.

Heroes 5 demó a jövő héten!

A Heroes of Might and Magic V weboldal állítása szerint a jövő héten megjelenik a régóta várt játék demonstrációs változata.

Heroes V Limited Edition

Az UbiSoft jelentéséből megtudtuk, hogy a májusban megjelenő Heroes of Might and Magic V-nek lesz egy gyűjtőknek készült változata is.

Késik a Heroes V

A tegnapi aláírás gyűjtési akció sikeres volt, a rajongók rávették az UbiSoft-ot, hogy tolja ki a Heroes of Might and Magic V megjelenését és dolgozzon még egy kicsit rajta.

Mentsük meg a Heroes V-öt

A Heroes of Might and Magic V megjelenéséig még 1 hónap sincs, ám most egyes rajongók mégis a játék elhalasztásáért gyűjtenek aláírásokat. De mégis miért?