LEGO City Undercover PC, PS4, SW, WIIU, XBOXONE

GTA-szerű LEGO-játék a Travellers Talestől. Vajon sikerül Chase McCainnek elkapni Rex Furyt?
1360867380

Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!
1360407605

Még egy trailer a LEGO City: Undercoverről

A Traveller's Tale marketingesei nem unatkoztak az elmúlt napokban, ismét egy hangulatos kedvcsinálóval lepték meg a népszerű építőkocka-univerzum rajongóit. A rend őrei akcióban, a bűnös város megmentőért kiált!
1360047600

Új traileren a LEGO City: Undercover

A Traveller’s Tales némileg ismeretlen talajra merészkedett, elvégre ez lesz az első olyan LEGO-játék, amely nem egy filmet vagy képregényt vesz alapul. Ennek ellenére hangulatos darab, s az új előzetes is alátámasztja mindezt.
1358953200

Traileren a LEGO City: Undercover

Új előzetest kapott a LEGO City: Undercover, és a játékmenetre fókuszáló videó alapján a sandbox akciót kínáló legós anyag bizony egészen elborult lesz, még csirkével is repülhetünk benne!
1355310000

LEGO City Undercover - negyven kép a galériában

Több mint negyven új képet kaptunk a LEGO City Undercoverről, a Nintendo-exkluzív cím pedig remek formában van: az ingame screenshotok mellett néhány LEGO-figurás artwork is akad.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1353924037

Látnivalókon a LEGO City Undercover

GTA-ba oltott sandbox LEGO, így definiálhatjuk legkönnyebben a Nintendo Wii U egyik legígéretesebb címét, amely éppen lecsúszott a nyitójátékok listájáról. Ezúttal friss képlopatokban és egy vicces TV-reklámban gyönyörködhetünk.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347606020

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.