Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!

Alább az egyes játékcímek alatt megtalálsz minden bejelentést és látnivalót. Essünk neki!

Animal Crossing: New Leaf

Európai dátumot kapott a 3DS-exkluzív Animal Crossing, a játék június 14-én kerül boltokba, és ugyanekkor válik letölthetővé az eShopból. Japánban már 2,5 millió példányt adtak el belőle.

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate

Noha a játék március 8-án jön, az eShopba demó is érkezik majd belőle - ez viszont már február 28-án elérhető lesz.

Donkey Kong Country Returns 3D

A 2010-ben Wii-re megjelent játék 3DS-en születik újjá, nyáron érkezik a remake, az eShopban pedig 3D-ben is megnézhető az alábbi trailer.

Fire Emblem: Awakening

Európába is befut végre a Fire Emblem: Awakening, a játék április 19-én jelenik meg az öreg kontinensen. Az óriási késésre való tekintettel bundle-t is kapunk, ebben egy spéci festésű kék 3DS XL-t találunk, amin már előtelepítve figyel a játék.

HarmoKnight

A játék kizárólag Nintendo 3DS-re jelenik meg március 28-án, letölthető formában. Az oldalnézetes akciót és ugrabugrát ígérő programban nagyon fontos szerepet játszik a zene, történetesen a mozdulataink színesítik majd az aláfestő muzsikát. Demó is lesz belőle, két héttel előzi meg a teljes verziót.

Kersploosh!

No comment, ehhez meg kell nézni a trailert. Március 7-én 3DS-re, kizárólag letölthető formában.

LEGO City Undercover: The Chase Begins

Trailer érkezett a Wii U-s LEGO City Undercover 3DS-es előzményeiből, ami a The Chase Begins alcímet viseli. Április 21-én érkezik.

Luigi's Mansion: Dark Moon

Az új Luigi's Mansion március 28-án jelenik meg 3DS-re, online és helyi kooperatív móddal is rendelkezik majd, amiben legfeljebb négy játékos játszhat együtt, három különböző játékmódban. A játékosoknak össze kell dolgozniuk az egyik módban például fel kell mászniuk egy torony tetejére, míg egy másikban idő alatt végezniük kell rájuk támadó szellemekkel. Termetes videó alább:

Mario & Luigi: Dream Team

Visszatér a Mario & Luigi című szerepjátékos sorozat. A játékosnak Luigi álmaiban kell kalandoznia Marióval, ahol Luigi nem csak erős és bátor karakterként szerepelhet, de bizonyos feladatok megoldásához meg kell böködnünk az arcát alvás közben. Nyáron várható a megjelenése.

Mario and Donkey Kong: Minis on the Move

Kizárólag letölthető formában érkezik 3DS-re a Minis on the Move, amiben a két címszereplő sorozat karaktereinek miniváltozataival kell fejtörőket megoldanunk. Több különböző játékmód és minijáték lesz a programban, a játékos akár saját puzzle-feladványokat is készíthetnek, majd megoszthatják azt a barátaikkal.

Mario Golf: World Tour

Új résszel jelentkezik a Mario Golf-sorozat, a játék kizárólag Nintendo 3DS-re jelenik meg a nyáron. Az irányítás egyszerűbb lett, golfpályából viszont lesz sok, ezek közül néhány a Mario-univerzumot, néhány a valós pályákat idézi inkább.

Monster Hunter 3 Ultimate

A Nintendo megerősítette, hogy hamarosan jön a fekete és fehér színű 3DS XL Európába, március 22-én pedig a Circle Pad Pro is megérkezik a konzolhoz. Érdekesség továbbá, hogy a Monster Hunter 3 Ultimate kapcsán is érkezik egy 3DS XL- és egy Wii U-csomag: előbbi esetén a játék mellé egy fekete 3DS XL jár, utóbbinál a játék mellett Wii U Deluxe-modell és Pro Controller található a csomagban.


New Super Mario Bros. U

A Wii U-s Mario még idén DLC-t kap, ami a New Super Luigi U címet viseli. Az eShopban megjelenő csomag fejlesztése állítólag egy új játék munkálataival ér fel, méghozzá azért, mert a meglévő összes pályát átszabják, hogy új élményt biztosítson. Ahogy a cím sejteti, ebben a pakkban kizárólag Luigi szerepel majd.

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

A Pokémon spin-off szériájának első 3DS-es része május 17-én landol az európai boltokban és az eShopban.

Wii Street U

Mától tölthető le az eShopból a Wii U úgynevezett Wii Street U szolgáltatása, ami a Google-féle Street Viewt emeli át a Nintendo platformjára. Az alkalmazás ideiglenesen ingyen beszerezhető, és a tervek szerint 2016. március 31-ig lesz elérhető.

14.
14.
myrte
Feldobta csütörtökön a napom a konferencia és a Wii Street U. Míg hallgattam, végig az az érzésem volt, hogy a Nintendo nem hagyja el a rajongóit. Ha nem is a grafikát tartják elsődleges szempontnak, minőségi, élvezhető játékokat kapunk. Nem is egy darabot, hanem... sokba fog ez ám kerülni :D
A Wii Street -val minimum egy órát elvoltam. Néha készíthetnének nagyobb felbontású képeket. Nem mindennek volt kivehető az ára Asakusa shopping streeten. 800 yen egy legyező :D
13.
13.
Naridar
7: 3DS-re nincs emulátor, sem törés, mivel még a rendszer működését sem ismerjük teljesen. Csak most dolgoznak a feltörésén, de egyelőre semmilyen használható törés vagy emulátor nincs hozzá. Ha privát üzenetben bebizonyítod az ellenkezőjét, én örüllnék annak a legjobban, de sajnos kételkednem kell :)
12.
12.
aordog
Ezért szeretem a NINTENDO-t. A minöséget ök képviselik. Ezért veszek Wii U-t. Jätszani akarok és nem poligonokat szämolni!
11.
11.
Amúgy igen, jó a 3ds felhozatal...lehet venni kéne egyet?
10.
10.
p3ti
Lehet nem bírom ki, és a Fire Emblemmel együtt megveszem a 3DSt, most már annyi cím kecsegtet a gépre, hihetetlen ... :)
8.
8.
ViktorG
Reménykedtem egy Mario Galaxy 3-ban :D
Na megyek, játszok is a Mario'64 -en :D
7.
7.
DevilGamer
Nálam egyértelmű, hogy Castlevania Lords of Shadow - MoF lesz az élvonalban, ámbár nincs 3DS-em, de halkan megsúghatom, hogy van emulátorom.
6.
6.
Gamelord
Fire Emblem: Awakening bundle is elgondolkodtató^^, csak kérdéses hogy itt milyen áron lehet beszerezni.
5.
5.
Gamelord
#1: DKC must have 3ds-re.
4.
4.
Norbiii
#2: :) :) Köszönöm. Örülök, hogy a nevem sokszor egybecseng a NINTENDO szóval, konzollal. :) :) De örülök. :D
3.
3.
Norbiii
Telefonálok egyet Miyamotonak, hogy jó lenne a Wii-t ismét előkapni, és egy-két jó MARIO, DK gamet legyártani. XD XD
2.
2.
trion96
#1: A hír láttán egyből te jutottál eszembe :)
1.
1.
Norbiii
YEEEEEEEEEES! :))))))
Na itt az én helyem, végre. És látom a DONKEY KONG-ot 3DS-re is. :)
Hát ezt a cikket jó volt olvasni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...