Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 PC, PS3, X360

Folytatódik a népszerű kártyajáték: az új rész eddig nem ismert játékmódokkal és lapokkal várja a rajongókat.

Magic: The Gathering - megvan a film írója?

Ahogy azt január óta tudjuk, film készül a videojáték formájában is hódító Magic: The Gathering című kártyajáték alapján. Úgy hírlik, hogy a Trónok harca-tévésorozat egyik írója felel majd a sztoriért.

Film készülhet a Magic: The Gathering alapján

Filmadaptációt kaphat a népszerű kártyajáték, a Magic: The Gathering, köszönhetően annak, hogy a 20th Century Fox megszerezte a jogokat. Emellett a középszerűre sikerült Tekken-mozit is folytatják.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.

Magic: The Gathering 2012 villámteszt

Gondolom nem kell senkinek se bemutatnom a MAGIC the Gatheringet, minden idők talán legsikeresebb kártyajátékát. Ki gondolná, hogy a név immáron húsz éves? Nem is csoda, hogy szinte évente jelennek meg az újabb és újabb próbálkozások az elektronikus megvalósításra…

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.