Magic: The Gathering - megvan a film írója?

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy azt január óta tudjuk, film készül a videojáték formájában is hódító Magic: The Gathering című kártyajáték alapján. Úgy hírlik, hogy a Trónok harca-tévésorozat egyik írója felel majd a sztoriért.

Még januárban kaptuk a hírt arról, hogy a Wizards of the Coast videojátékként is népszerű kártyajátéka, a Magic: The Gathering filmváltozatot kap a 20th Century Fox jóvoltából.

A minap újabb részleteket tudtunk meg a projekttel kapcsolatban: a Deadline szerint a Trónok harca-tévésorozat írója és producere, Bryan Cogman felel majd az adaptáció történetéért.

Cogman nagyjából azóta legyeskedik a sorozat körül, hogy az elindult, a mi szempontunkból releváns írói tehetségét eddig mindegyik évadban megcsillogtatta, összesen öt epizódon dolgozott. A negyedik évadban a The Laws of Gods and Men című részt jegyzi.

A Magic: The Gathering legújabb játékváltozatát egyébként áprilisban jelentették be, ha minden igaz, még nyáron számíthatunk a megjelenésére PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on és mobilokon. A PlayStation-verziókról nincs hír.

2.
2.
Most hallok életemben először erről a (kártya)játékról, de Bryan Cogman viszont eszméletlen jó epizódokat hozott a GoT-ban. (Hozzáteszem, a negyedik évadban az Oathkeeper-t is ő írta.)
1.
1.
Cristiano
nem is tudtam lesz film belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...