The Black Eyed Peas: Experience , X360

A népszerű csapat új játéka, a The Black Eyed Peas: Experience az eddigi legnépszerűbb kinectes táncos anyag, a Dance Central babérjaira tör.
1326099979

The Black Eyed Peas Experience Wii teszt

Will.I.Am, Apl.de.Ap, Taboo és Fergie. 17 év könnyűzenei karrier, 65 millió eladott lemez, 6 Grammy, 8 AMA, 3 World Music és 4 Teen Choice díj, Super Bowl fellépés, 700 milliós nézőszámú FIFA World Cup megnyitó. Ez a The Black Eyed Peas. Számokban.
1320872265

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1309093200

Bemutatkozik a The Black Eyed Peas: Experience

A hardcore gamernek sok szörnyűséggel kell megküzdenie, főleg, mióta a Kinect eljött az életünkbe. Most a Black Eyed Peas döntött úgy, hogy egy játékban kell viszontlátnunk őket. Az anyag az elvárható módon zenés-táncos mulatság lesz, mely a Dance Central babérjaira tör.