Torchlight II MAC, PC

Folytatódik az egykori Diablo-fejlesztők által elindított Torchlight-sorozat. A második rész a folytatások szokásos ígéretével kecsegtet: még több, még jobb, de leginkább még online-abb.
1614798000

Felvásárolta a Zynga a Torchlight III fejlesztőit

Bekebelezte az első két Diablo veteránjai által alapított Echtra Gamest a főként mobilos játékairól elhíresült Zynga. Az ígéretek szerint a jövőben is arra törekednek majd, hogy ikonikus mobilos és PC-s játékokkal bővítsék a repertoárjukat.
1609347600

Ingyenes a Torchlight II és a Metro: Last Light

A karácsonyi ünnepeknek hivatalosan is vége, de továbbra is szállingóznak az ingyenjátékok. Ma a Torchlight II-t zsebelhetitek be az Epic Games Store-ról, miközben a GOG a Metro-trilógia második, felturbózott epizódját ajándékozza.
1594920600

Elérhető az Epic Games Store heti ingyenes játéka

A héten "csak" egy ajándék játékkal készült az Epic Games Store feltölteni a könyvtárunkat, de szerencsére az nem más, mint a Torchlight második része - így az ARPG-rajongók már előre készíthetik a klikkelőizmokat.
1567407600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hét vár a játékosok pénztárcájára, ugyanis rengeteg izgalmas megjelenéssel robban be az ősz! Kosarazhatunk, ralizhatunk, háborúzhatunk, újraélhetjük Squall Leonhart kalandjait, és még sok minden más érkezik a napokban.
1566223620

GC 2019: Íme, a Nintendo Indie World bejelentései

Beigazolódtak a pletykák, valóban Nintendo Switchre költözik az eddig Microsoft-exkluzív Ori and the Blind Forest, emellett a Superhot és a Hotline Miami is meghódítja a hibrid konzolt.
1560366696

E3 2019: Dátumot kapott a konzolos Torchlight II

A Panic Button megerősítette, hogy a Torchlight folytatásának konzolos kiadásai szeptemberben futnak be. A bejelentés mellé kaptunk egy viccesre vett, hangulatos előzetest is.
1553850027

Új platformokra látogat a Hob és a Torchlight II

A kifejezetten játékok portolására szakosodott Panic Button tegnap megerősítette, hogy két játék új platformokra költöztetésén is dolgozik. A Hob Nintendo Switchre tart, míg a Torchlight folytatásáról csak annyi derült ki, hogy konzolokra jön.
1509800405

Bezár a Torchlight fejlesztője, leépítések a Motigánál

Alapos tisztogatásba kezdett a Perfect World Entertainment. A tulajdonos bezárta a Torchlight és a Hob készítőjét, a Runic Gamest, míg a Giganticot fejlesztő Motigánál masszív leépítésbe kezdett.
1460111400

A hét legjobb játékakciói

Ugyan konzolos fronton ezen a héten is lehet találni leárazásokat, valójában még mindig a tavaszi nagy akciók zajlanak, így most inkább a PC-s játékokat vettük górcső alá. Lesz itt Worms, Torchlight, de Alan Wake-meglepetésünk is akad.
1456506000

Új játékkal bővült az Origin Access

Múlt hónapban PC-re is elhozta az EA az Xbox One-on már bejáratott szolgáltatását, melynek keretén belül az előfizetők ingyen játszhatnak több játékkal is. Most egy újabb címmel bővült a lista, a Torchlight II-vel.