Torchlight II MAC, PC

Folytatódik az egykori Diablo-fejlesztők által elindított Torchlight-sorozat. A második rész a folytatások szokásos ígéretével kecsegtet: még több, még jobb, de leginkább még online-abb.
1428487248

Torchlight 2 és Outlast az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Indie Bundle 14 és az akció keretében olyan független címeket zsákolhatsz be potom pénzért, mint a Pixel Piracy és az UnEpic, ám ha az átlagnak megfelelő összeggel szállsz be, tiéd lehet a Torchlight 2 is.
1417003207

Ingyen Torchlight vasárnapig

Vasárnapig ingyenesen és véglegesen tiétek lehet a Torchlight első epizódja. Emellett a második rész is nyomott áron kapható a Perfect World Entertainment online boltjában.
1357237140

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!
1357149600

Torchlight II - túl az egymillión

A Runic Games gyakorlatilag azóta nem hallatott magáról, hogy megjelent a Torchlight II, 2013-at viszont ők is egy jó hírrel nyitották: az akció-szerepjátékból máig több mint egymillió példányt adtak el.
1350687085

Torchlight II teszt

Torchlight városa lángokban áll. Az Alkimistát megfertőzte az Ordrak Szívéből származó rontás, míg a többiek elmenekültek egy kis településre, ahol új hősök születnek. A gonosz célja egyértelmű: Ordrak erejét felhasználva el akarja pusztítani a világ hat, létfontosságú elemét. Soha nem tudni előre, hogy kikből válnak igazi hősök.
1348311621

Egyelőre talonban hever a Torchlight MMO

A napokban jelent meg a Runic várva-várt akció-szerepjátéka, a Torchlight II. A rajongók egyöntetű véleménye alapján folytatni kellene a frencsájzt, ám a stúdió vezérigazgatója, Max Schaefer inkább más projekteket helyezett kilátásba. A Torchlight MMO tehát pihenőpályán parkol.
1348047000

Torchlight II - nincs tervben konzolra

A Runic Games társalapítója, az egykori Blizzard North-vezér Max Schaefer szerint egyelőre nincs tervben a Torchlight II konzolos változata, de ha mégis eljutnak odáig, hogy elkészítsék, akkor biztos nem csak egyszerű port lesz, ahogy azt az első rész esetében tapasztalhattuk.
1347903642

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!
1346497202

A hónap végén érkezik a Torchlight II

A Runic Games egy régi adósságát törlesztette a minap: végre napra pontos megjelenési dátummal szolgált a soron következő játéka kapscsán. A Torchlight II-t sokkal korábbra ígérték, ám a Blizzarddal szembemenni maga az öngyilkosság. Az akció-RPG rajongók ismét egy kötelező darabbal gazdagodnak.
1343028600

Torchlight 2 - mindenből sokkal több

Nem csak a Diablo III-ra, de egyik nagy riválisára, a Torchlight II-re is jellemzőek a nagyobb késések. A Runic azonban ezerrel dolgozik a program befejezésén, és egy új infografikával igyekeznek biztosítani minket, hogy valójában keményen dolgoztak, nem csak Diablo III-aztak az irodában egész nap.