Torchlight II MAC, PC

Folytatódik az egykori Diablo-fejlesztők által elindított Torchlight-sorozat. A második rész a folytatások szokásos ígéretével kecsegtet: még több, még jobb, de leginkább még online-abb.
1342767619

Csúszhat a Torchlight II megjelenése

A Runic elnöke, Travis Baldree nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Torchlight II nem a korábbi terveknek megfelelően kerül a boltokba, mivel a játék egyensúlyán még dolgozni kell. Ugyanakkor a fejlesztők elmondták, hogy még nyáron ki szeretnének jönni a játékkal. Drukkoljunk!
1339948146

Eredetileg MMO-nak készült a Diablo III

Eredetileg MMO-nak készült a Diablo harmadik része, ezt a Blizzard egykori fejlesztője árulta el, aki most éppen a Torchlight-szériát hegesztő csapatot igazgatja. Max Schafer koncepcióváltáskor állt odébb néhány munkatárssal, és elmondása szerint nem félti a Torchlight II-t az új Diablótól.
1335186014

Itt a Torchlight II nyitóanimációja

Szegény ember Diablo-ja kénet aposztrofálhatjuk a Torchlight II-t, melynek elődje kedvező fogadtatásra talált a játékosok körében. Külön öröm, hogy ex-blizzardos fejlesztők hegesztgetik. Nos, a Diablo III árnyékában nem hinnénk, hogy idén labdába rúg. Az intrót már most megnézhetitek.
1321624818

Jövő évre csúszik a Torchlight II

Úgy tűnik, hogy a Runic Games akció-RPG-je az utolsó ütőkártyáját is el fogja veszíteni a nagy rivális Diablo 3-mal szemben, ami pedig az lett volna, hogy még a Blizzard gyermeke előtt meglátja a napvilágot, de ez sajnos nincs így. A Torchlight II 2012-re csúszik, mivel tovább kell polírozni.
1309172400

Hivatalosan is érkezik a Torchlight II

A Torchlight annak idején kellemes indítása volt valaminek, amiről már akkor sejtettük, hogy egyszer úgyis sorozat lesz belőle. A Diablo egykori fejlesztői által készített hack & slash ugyan néhány ponton kissé hiányos volt, de így legalább maradt hely a folytatásnak, hogy ezeket rendbe tegye.