Bastion PC, X360

Letölthető akció-szerepjáték PC-re és Xbox 360-ra - már csak a stílusa miatt is megér egy próbát.
1312704906

A hónap közepén jön PC-re a Bastion

Xbox Live-on óriási sikert aratott a Bastion, és ahogy azt a készítők korábban megígérték, hamarosan számítógépen is tesztelés alá vehetjük a játékot. Mindemellett a cím zenei aláfestése is megvásárolhatóvá vált, de aki szeretné, az interneten keresztül is hallgathatja - ebben az esetben ingyen.
1311884234

Bastion villámteszt

Lassan kezdünk hozzászokni, hogy a nyár mindig tartogat valami váratlan meglepetést a számunkra. Igaz, a Bastion, avagy a Bástya, minden volt, csak nem váratlan, mivel már a megjelenése előtt jó pár díjat sikerült bezsebelnie. Vajon megérdemelten?
1311078600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.
1309276800

Az Xbox Live-on júliusban indul a nyár

A Microsoft július közepén indítja el a már szokásosnak mondható Summer of Arcade akcióját, melynek időtartama alatt minden héten kapni fogunk egy-egy nagyon jó, vagy legalábbis annak mondott játékot az Xbox Live Arcade-re. A sort a Bastion nyitja, a befejezés az új Toy Soldiersé.