Az Xbox Live-on júliusban indul a nyár

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft július közepén indítja el a már szokásosnak mondható Summer of Arcade akcióját, melynek időtartama alatt minden héten kapni fogunk egy-egy nagyon jó, vagy legalábbis annak mondott játékot az Xbox Live Arcade-re. A sort a Bastion nyitja, a befejezés az új Toy Soldiersé.

Az akció július 20-án veszi kezdetét, az első játék, a Supergiant Games által fejlesztett Bastion lesz. A szerepjáték nem csak jópofa grafikával, de állítólag jó kis sztorival és mintegy negyven helyszínnel várja a játékosokat, akiknek azt kell kideríteniük, hogy miért következett be a Csapás, ami egész civilizációkat pusztított el.

Július 27-én jön a tavalyi E3-on bemutatott From Dust, az Another Worldöt is jegyző Eric Chahi legújabb, nem kevésbé zseniális munkája. Itt istent játszhatunk, nekünk kell deformálnunk a földet, hogy így megmentsük a játékbeli népeket a vulkánok és a cunamik pusztításától. A látvány egészen elképesztő, ráadásul arcade játékhoz képest egészen sok időt beleölhetünk majd a programba.

Augusztus 3-án érkezik a Fuelcell-féle Insanely Twisted Shadow Planet, ez egy oldalnézetes lövölde lesz, teljesen kifacsart látványvilággal és mindenféle szürreális ellenféllel. Az augusztus 10-i hetet a Fruit Ninja Kinect képviseli, s bár a cím sejteti azért elmondjuk: ez nem más, mint a jó öreg mobiltelefonos játék kinect verziója.

A sort augusztus 17-én a Toy Soldiers: Cold Wars zárja. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend, a játékkatonákkal játszható körökre osztott stratégia viszont ezúttal a hidegháború alatt fog játszódni, ahol talán még nukleáris rakétákat is indíthatunk egymásra - tudjátok, csak játékból. Lesz kooperatív és túlélő mód is, a Toy Soldiers meglehetősen durva címmé nőtte ki magát az elmúlt évek során.

Mindegyik játék 1200 Microsoft Pontba kerül majd, egyedül a kinectes Fruit Ninjáért kérnek kevesebbet, 800 Pontot. Aki mindegyik játékot megvásárolja, ajándékba kapja a Crimson Alliance című akció-szerepjátékot is - a szeptember 7-én érkező program egyébként 1200 Microsoft Pontot kóstálna.

3.
3.
vytros
2.
2.
Alienji
Jó leárazások szoktak lenni. Tavaly a Shadow Complex-et vettem meg 600 MS pontért. Megérte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...