Insanely Twisted Shadow Planet PC, X360

Független fejlesztésű játék Xbox 360-ra és PC-re: a cím mögött Michel Gagne és a Fuelcell Games áll. DLC is megjelent hozzá.
1637690400

Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben sem maradnak üres kézzel az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. Az év célegyenesében is négy játék ütheti a markunkat - lássuk hát a kínálatot!
1334570400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, a tavaszi játékmegjelenés-áradat alaposan alábbhagyott, mondjuk még mindig több érdekes címmel gazdagodunk a héten, mint legutóbb. A legtöbb platformon találhatunk a fogunkra való játékot, lesz például xboxos Witcher 2, PS3-ra pedig jön a The House of the Dead negyedik része.
1332063000

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1312997420

Insanely Twisted Shadow Planet villámteszt

Az igényes nyári arcade-felhozatal következő tesztalanya az Őrületesen beteg árnyékbolygó. Legalábbis nagyjából így lehetne lefordítani eme érdekes alkotás címét. Most komolyan? Hogy lehet egy játékot így elnevezni? Hamarosan fényt derítünk rá, így mindenképpen érdemes velünk maradni…
1309276800

Az Xbox Live-on júliusban indul a nyár

A Microsoft július közepén indítja el a már szokásosnak mondható Summer of Arcade akcióját, melynek időtartama alatt minden héten kapni fogunk egy-egy nagyon jó, vagy legalábbis annak mondott játékot az Xbox Live Arcade-re. A sort a Bastion nyitja, a befejezés az új Toy Soldiersé.