GoldenEye 007: Reloaded PS3, X360

HD felbontásban tér vissza a tavaly nagy sikert aratott GoldenEye 007.
Típus: FPS

GC 2011: GoldenEye 007 - videón az MI6 missziók

Az ugye már ismert, hogy a tavaly ősszel megjelent, Wii-exkluzív GoldenEye 007 kap egy felújított változatot a HD-konzolok tulajdonosainak kedvéért is, azonban a fejlesztők eddig csak egy félmondatban magyarázták meg, hogy mit is takar a cím új játékmódja, az MI6 Ops.

PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészül a GoldenEye 007

Beigazolódtak a pletykák, GoldenEye 007: Reloaded címmel PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teszi a tavaly Nintendo Wii-n bemutatkozott James Bond játék. Az elmúlt órákban egyre több jel mutatott arra, hogy valóban készül ilyen változat, most pedig az Activision is megerősítette a híreket.

Hónap végén mutatkozik be az új James Bond

Bár a legutóbbi játék fejlesztőit elküldte, az Activision továbbra sem hagy fel a James Bond játékok gyártásával. Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy a kiadó milyen irányba terelné tovább a sorozatot, de ha minden jól megy, nem kell két hetet várnunk, és minden kiderül a folytatásról.

Új résszel jelentkezik a GoldenEye?

Az Activision legújabb domainregisztrációi azt sugallják, hogy a kiadó hamarosan újra előveszi a GoldenEye címet. Tavaly a klasszikus játék kapott egy kvázi folytatást Nintendo Wii-re, talán a mostani, Reloaded alcímet viselői epizód már multiplatform rész, vagy legalábbis valamilyen port lesz.

Jöhet az új James Bond-játék

Örülhetnek a Bond-rajongók, a minap nem csak a huszonharmadik film kapott zöld utat, de elkészülhet az Activision új játéka is. Vajon igazak lesznek a pletykák, és tényleg a Raven Software rukkol elő egy ízig-véris sunyulós akciójátékkal? Egyelőre semmi sem biztos.