Catherine PC, PS3, PS4, SW, Vita, X360

Izgalmas és szexis puzzle-játék az Atlus csapatától.

Befutott PC-re a Catherine Classic

Habár az ESRB már lelőtte a poént, a Sega bejelentette, majd utána ki is adta a Steamen a Catherine Classic PC-s verzióját. Sajnos nem a bővített, Full Body-verzióról van szó, hanem az eredeti változatról. Több, mint a semmi!

Egyre biztosabb, hogy PC-re költözik a Catherine

Miután a Sega a Bayonetta steames adatlapján egy sejtelmes képet tett közzé, az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal már le is lőtte a poént. Bizony, nagy esély van rá, hogy a Catherine hamarosan PC-re költözik.

E3 2018: Provokatív traileren a Catherine: Full Body

PS4-en és PS Vitán éled újjá a 2011-es fülledt hangulatú puzzle-platformer. Már az E3-as előzetesben is feltűnik a Catherine: Full Body harmadik karaktere, Rin, aki egy transzszexuális nő. Egészen egyedi élmény vár a felnőttekre.

Trailert kapott a Catherine: Full Body

2018 telén remastert kap az Atlus előző generációs klasszikusa, a Catherine. A felújított változat még karácsony előtt kapta meg az első előzetesét, amit most pótolhattok be nálunk.

Remastert kap a Catherine

Remasterrel tér vissza az Atlus szokatlan kalandjátéka, így jövőre PlayStation 4-en és PlayStation Vitán is élvezhetjük Vincent Brooks történetét, amibe immár egy harmadik hölgyemény is bekavar.

Boltokban a Catherine, itt a launch trailer

Végre, végre, egy év várakozás után, pénteken már az európai játékosok is megvásárolhatták az Atlus egyik legérdekesebb címét, a Catherine-t. A játék remek értékeléseket kapott korábban, bízzunk benne, hogy az öreg kontinensen élőknek is bejön majd, és akkor legközelebb nem kell ennyit türelmetlenkedni.

Catherine Európát sem fogja kihagyni

A kezdeti nehézségek ellenére az Atlus mégis talált partnert az európai terjesztésre, így ha minden jól megy, hamarosan az öreg kontinensen is játszhatunk a várva-várt, puzzle- és akció-kalandelemeket egyaránt ötvöző horrorral. Amerikában éppen a napokban jelenik meg a játék.