Quantum Conundrum PC, PS3, X360

Kim Swift, az eredeti Portal alkotójának új játékában fő fegyverünknek a dimenzióváltós kesztyűnk bizonyul. A játékhoz DLC-k is elérhetők.
1519146044

Íme, a Games with Gold márciusi kínálata

Bő egy hét van hátra februárból, de a Microsoft már most elárulta, milyen játékokat tölthetnek le márciusban az Xbox Live Gold-előfizetők. Az AAA-kategóriás címek ezúttal kimaradnak, de a Superhotnak bizonyára sokan örülnek majd.
1347373800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.
1346068800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!
1344499676

Quantum Conundrum teszt

Professor Fritz Quadwrangle. Briliáns elme. Tudós, író, költő, feltaláló, zseni, és nem utolsó sorban remek nagybácsi. Imádja unokaöccsét, a kisfiú nála tölti a hétvégéket, eddig játék és móka volt az élet, egy félresikerült kísérlet miatt most azonban minden megváltozik.
1341854681

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ilyen az uborkaszezon, kérem! Megjelenés az alig van, ráadásul ami jön, az sem jó vagy csak rétegjáték. Mindegy is, a lényeg, hogy valahogy átvészeljük az erős UV-sugárzást: a héten érkezik Európába a közepes értékeléseket kapott Inversion, lesz új Sims 3 kiegészítő, a mozikban pedig az új Pókember debütál.
1340128117

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezünkön meg tudjuk számolni a következő napokra eső, említésre méltó címeket, és akkor még semmi garancia nincs arra, hogy ezek jól is sikerülnek! A Portal rajongói a Quantum Conundrummal tehetnek egy próbát, a többieknek marad a LEGO Batman és a Steel Battalion.
1339064910

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.
1338469200

E3 2012: Befutott a Quantum Conundrum trailere

A Portal anyja (merthogy a játékot egy hölgyemény találta ki) nemrég saját fejlesztésbe kezdett, és a Quantum Conundrum le sem tagadhatná, hogy ki fejéből pattant ki: a letölthető formában érkező játékban a dimenzióváltogatás kapja a főszerepet. Íme, az E3-as trailer!
1336399225

E3 2012: Megvan a Square Enix lineup-ja

A Square Enix megerősítette azon játékok listáját, amiket elhoz majd az idei expóra. A felhozatal változatos, s reméljük több cím is játszható formában lesz jelen. Öt produktumuk származik nyugati fejlesztőktől, s kettő pedig belső projekt, hamisítatlan japán utóízzel.
1314363647

Quantum Conundrum - a Portal atyjának új játéka

Kim Swift igen bátor hölgyemény, képes volt otthagyni a Valve-ot az Airtight Games kedvéért - most azonban felfedte új projektjét a Gamespotnak, mely a furcsa Quantum Conundrum névre hallgat. Párhuzamos dimenziókba lépdelünk, fejtörőket oldunk meg, szóval nem estünk messze a Portaltól.