Dragon Age: Inquisition PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Dragon Age III a BioWare ígérete szerint az első két rész legjobb elemeit ötvözi egy vadonatúj történetben.
1370899232

E3 2013: Dragon Age: Inquisition nyitott világgal

Elfutsz, vagy maradsz és megvéded a világot. Azt a világot, ami az új Dragon Age-ben nem lesz éppen szép állapotban, ugyanis láthatóan mindenféle csúnyaság érkezik egy másik világból. Vagy valami ilyesmi.
1370854800

E3 2013: Dragon Age III az EA-konferencián

Gyakorlatilag biztos, hogy az esti EA-konferencián a Dragon Age III is bemutatkozhat, legalábbis a sorozat producere szerint "valami újra" biztosan számíthatunk Dragon Age-témában.
1364484600

GDC 2013: Frostbite 3-asok az új BioWare-játékok

Józan paraszti ésszel ugyan eddig is kikövetkeztethető volt, viszont jó érzés a BioWare szájából is hallani: a Dragon Age III és az új Mass Effect is a harmadik generációs Frostbite motorra épül.
1354176029

Nextgen cím lehet a Dragon Age III

Az EA Shanghai pályatervezőjének LinkedIn-profilja alapján arra a következtetésre jutunk, hogy a kiadó titokban elhalasztotta a Dragon Age III megjelenését a 2014-es üzleti évre, s az RPG a nextgen gépeken landolhat. Igaz ez?
1352990738

Dragon Age III: Inquisition - itt az első screenshot

A tegnap este megrendezett Bradford Animation Festivalon mutatták be a Dragon Age III: Inquisition első screenshotját, mely már ténylegesen a játékból származik. Igaz, a szerepjáték végleges külleme nem pont ilyen lesz, hiszen ez egy nagyon korai verzióból lőtték, és a minősége sem a legjobb.
1350820375

Dragon Age III - itt vannak az első concept rajzok

Az Edmonton Comic & Entertainment Expo falai között került elő a minap a Dragon Age harmadik része, ahol a BioWare három concept rajzot mutatott a játékból, ezen felül néhány információit is elkotyogott róla. Az Inquisition alcímet viselő epizódról még mindig keveset tudni, de ez is valami!
1348036200

Távoznak a BioWare alapítói

Enyhén megdöbbentő, és némileg szomorú hírrel kezdjük a mai reggelt. Ray Muzyka és Greg Zeschuk, a BioWare két alapítója és vezetője egyszerre döntőtt úgy, hogy elhagyja a stúdiót és a játékipart egyaránt. Mindketten mást terveznek a jövőre nézve, de valószínűleg nem térnek vissza.
1347896263

Jön a Dragon Age III: Inquisition

Végre! A BioWare a minap formálisan is leleplezte: jön a Dragon Age-sorozat harmadik része, ami a jövő év folyamán kerül boltokba. Noha túl sok részletre nem derült fény, a hírnek valószínűleg már önmagában is örülnek a rajongók, és talán már nem kell sokat várni az első látnivalókra sem!
1345543232

Kiszivárgott infók a Dragon Age III-ról

A BioWare fórumai hangosak a frissen kiszivárgott információktól. A jelek szerint a fejlesztők a rajongókra bízzák a Dragon Age III alcímének meghatározását. A történetről, a helyszínről és a már pletykált multiról új tudnivalók láttak napvilágot - egyelőre pletykaszinten, a képekről már nem is beszélve.
1344945849

GC 2012: Half-Life 3 bejelentés a kiállításon?

Hivatalosan még nem is kezdődött el a Gamescom, máris nyakig állunk az új bejelentésekben és látnivalókban, ráadásul a pletykák szerint még durvább premierekre is számíthatunk: a rendezvény hivatalos honlapján napvilágot látott lista szerint a Dragon Age III és a Half-Life 3 is kint lesz a shown!