Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS3, Vita

A tizedik születésnapja alkalmából felújítják a Final Fantasy tizedik részét.
Típus: JRPG

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.

Final Fantasy - izgalmas lesz a következő esztendő

A Final Fantasy-sorozat termékmenedzsere, Shinji Hashimoto nemrég videóinterjút adott, ami során nem győzte hangsúlyozni, hogy a következő esztendő nagyon nagy év lesz a Final Fantasy-rajongók számára.

PC-re is jön a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Immáron hivatalos, hogy a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PC-re is megjelenik, ráadásul a PlayStation 4-en is elérhető felújított változat már holnaptól megvásárolható lesz.

Feltűnt a Half-Life 3 a Steam adatbázisában

Gordon Freeman régóta várt új kalandja rendszeresen előkerül innen-onnan - most megint hallatott magáról. Ráadásul úgy tűnik, hogy a PS4-exkluzív Everybody's Gone to the Rapture is tiszteletét teszi számítógépeken.

Brit toplista: még mindig vezet a Project CARS

Még mindig a Project CARS vezeti a brit toplistát, a Slightly Mad Studios autóversenyét még a Wolfenstein: The Old Blood dobozos változata sem tudta megszorongatni. Ezzel újabb rekordot hozott a cím.

Launch traileren a Final Fantasy X/X-2 HD

Pénteken jelenik meg PlayStation 4-re a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, amely a PS2-es generáció két legjobban sikerült Final Fantasyjének a felújított változata. Még egy utolsó trailert kapott a gyűjtemény.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg még hagytatok egy keveset a Wolfensteinből, és a Project CARS-t sem tudjátok megunni, mert ezen a héten nem szolgálhatunk túl sok újdonsággal - úgy tűnik, a játékfejlesztők is a Witcherre várnak.

Traileren a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Májusban érkezik a Final Fantasy X/X-2 felújított változata PS4-re és a Square Enix jóvoltából most egy vadonatúj előzetessel szolgálhatunk róla. Ha kedveled a JRPG-ket, akkor a lágy zongoraszólamok a szívedig hatolnak majd.

Májusban jön a PS4-es Final Fantasy X/X-2 HD

Megjelenési dátumot kapott PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára már megjelent Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PlayStation 4-es változata. A bejelentés szerint májusban debütál a cross-save funkciót is kapó verzió.

Hivatalos: jön a PS4-es Final Fantasy X/X-2 HD

A Square Enix az éppen zajló PlayStation China Press Conference-en megerősítette, valóban PlayStation 4-re költözik a március óta PlayStation Vitára és PlayStation 3-ra már megvásárolható Final Fantasy X/X-2 HD.