Monster Hunter Tri-G Nintendo

A Capcom újra előveszi a Wii-s Monster Hunter Tri-t - az új rész az egyik mentőöve lehet a 3DS-nek.
1347552696

Monster Hunter 3 Ultimate Wii U-n és 3DS-en

A Capcom az egyik legstabilabb frencsájzának új darabját hozza el a Nintendo konzoljaira 2013 márciusában. A vadász szerepében tetszelgünk ezúttal is, az univerzum településeit tisztítjuk meg a gaz bestiáktól, nem kevesebb, mint 200 küldetés erejéig. Az esszencia nem hiányzik!
1347451200

Paul W.S. Anderson Monster Hunter-filmet csinálna

Magyarországon holnap kerül mozikba az új Resident Evil-mozi, a rendező, Paul W.S. Anderson pedig a Retribution premierje kapcsán adott interjút a Cinema Todaynek. Elárulta, most éppen a Monster Hunterrel szemezik, aminek a filmváltozata már tervezés alatt áll. Örülnénk neki?
1327906800

Idén jöhet a vitás Monster Hunter

A PlayStation Vita eladásai a Sony szerint sem mennek túl jól. Ennek azonban Japánban egyetlen oka van: nincs a gépre Monster Hunter-játék, ha lenne, akkor hatalmas siker lett volna. Éppen ezért biztosított mindenkit a Sony, hogy még idén lesz, és akkor minden rendbe jön.
1325004625

Japánban rekordokat döntöget a Nintendo 3DS

Annyi már biztos, hogy Japánban jól megy újabban a Nintendo 3DS-nek, igaz, kellett ehhez egy karácsonyi szezon és két Mario- meg egy Monster Hunter-játék is. A keleti szigetországban 4 millió felett járnak a konzol eladásai, a Mario-címekből önmagukban egy-egymillió példányt vittek haza.
1316005200

TGS 2011: 3DS-en folytatódik a Monster Hunter

Komoly mentőöv lehet a Nintendo 3DS-nek a Capcom bejelentése: egyszerre két Monster Hunter-játék érkezik majd a kézikonzolra, az egyik a Wii-s Monster Hunter Tri átirata, a másik a teljes értékű negyedik rész lesz. Utóbbiról előzetesünk is van már, ütős anyag lett!