Monster Hunter 3 Ultimate Wii U-n és 3DS-en

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom az egyik legstabilabb frencsájzának új darabját hozza el a Nintendo konzoljaira 2013 márciusában. A vadász szerepében tetszelgünk ezúttal is, az univerzum településeit tisztítjuk meg a gaz bestiáktól, nem kevesebb, mint 200 küldetés erejéig. Az esszencia nem hiányzik!

A Monster Hunter 3 Ultimate hűen követi a sorozat védjegyeit: ismét egy rettenthetetlen szörnyvadászt alakítunk, aki arra hivatott, hogy az univerzum békés településeit megtisztítsa a gonosz szörnyetegektől. Küldetéseket teljesíthetünk, harcolhatunk naphosszat, fejleszthetjük képességeinket és felszereléseinket.

A játék 200 küldetést tartalmaz majd és számos különleges szörnyeteget. Használhatjuk a Wii U és a 3DS érintőképernyőjét, amellyel elérhetjük az ingame könyveket, fegyvereket, térképeket és számos minijátékot.

Nintendo 3DS-en megoszthatjuk ismerőseinkkel a guild-kártyákat, amely az összes vadász adatait tartalmazza majd. Ehhez a funkcióhoz a StreetPass lesz a segítségünkre. A Monster Hunter 3 Ultimate négyfős kooperatív móddal lesz felvértezve, ráadásul a Wii U-s játékosok kölcsönhatásba léphetnek a 3DS-es változat tulajdonosaival vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Megjelenés 2013 márciusában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...