TGS 2011: 3DS-en folytatódik a Monster Hunter

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Komoly mentőöv lehet a Nintendo 3DS-nek a Capcom bejelentése: egyszerre két Monster Hunter-játék érkezik majd a kézikonzolra, az egyik a Wii-s Monster Hunter Tri átirata, a másik a teljes értékű negyedik rész lesz. Utóbbiról előzetesünk is van már, ütős anyag lett!

Japán Monster Hunter-őrültektől hemzseg, a széria megannyi platformot megjárt már, a PSP-nek például az egyik húzócíme lett a szigetországban. A gyengélkedő 3DS is jól járhat a Capcom legutóbbi bejelentéseivel, miszerint a Monster Hunter két játékkal is betámadja a Nintendo kézikonzolját.

Az egyik a Wii-s Monster Hunter Tri átirata lesz, amit nemes egyszerűséggel Monster Hunter Tri-G-nek (vagy 3G-nek) neveztek el a készítők. A játékról nem sok infó áll a rendelkezésünkre, de az biztos, hogy nem kell rá sokat várni, már december 10-én, vagyis pontosan a 3DS második analóg karjának debütálásakor a japán boltok polcain landol - ez nem véletlen, a Monster Hunter Tri-G az egyik első játék, ami támogatja majd az új kiegészítőt.

A másik cím már az igazi folytatás, a Monster Hunter 4 ráadásul kizárólag 3DS-re lesz elérhető. Erről a játékról is keveset tudunk, eddig csupán egy hangulatos előzetes látott napvilágot, íme:

8.
8.
Amatőr! Sárkány ellen sárkányfű ! :)
7.
7.
wigyory
Esti mese, csúnya nagy sárkányokkal.Nem jön be a dolog.
5.
5.
nero66
Wáááá *.* Ez mért nem jön már inkább Wii-re...vagy legalább arra is :S Ha már a Tri jött akk jöjjön már a 4 is... :'( Nagy kár!!!
4.
4.
Cooper911
3.
3.
p3ti
hogy fut :DD nekem még tetszettek anno a PSP-s monster hunterek . Ezekről teljesen le maradtam az utóbbi 3-4 évben .
2.
2.
Mortis
Nem sajnálom, hogy kimaradnak a nagykonzolos változatok. Sosem rajongtam túlságosan ezért. Nekem túl monoton.
1.
1.
Slik
de kár hogy csak DS-re jön :((( valahogy a Shadow of the Colossus jut róla eszembe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...