Project CARS PC, PS4, WIIU, XBOXONE

Bárki beszállhat a Slightly Mad Studios legújabb játékának finanszírozásába, mely egy mikrotranzakciókon alapuló autóverseny lesz.
1404374439

A Bandai Namco adja ki a Project C.A.R.S.-t

Végre kiadóra talált a Slightly Mad Studios közösségi finanszírozásból készülő autóversenye, a Project C.A.R.S.. Világszerte a Bandai Namco teríti szét a lemezeket, ennek örömére két új trailert mutatunk be.
1402412685

E3 2014: Traileren a Project C.A.R.S.

A Slighty Mad Studios gőzerővel kalapálja a közösségi finanszírozásból készülő Project C.A.R.S.-t, a Los Angeles-i rendezvény apropóján egy vadonatúj előzetessel szolgálhatunk a gyors autók szerelmeseinek.
1400414459

Még több képen a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios alaposan kitett magáért a Project C.A.R.S. esetében, az autós cím vizuális szempontból csillagos ötöst érdemel. Nézzük meg közelebbről a pazar fényeffekteket! Semmi kozmetika, csak ingame képek!
1399014056

Project C.A.R.S. - az első PS4-es képek

Befutottak az első screenshotok a Project C.A.R.S. PlayStation 4-es verziójából. A konzolosoknak sem kell megijedniük, látvány terén ez a verzió sem marad el a PC-stől. Semmi cicoma, valóban ingame anyagról van szó.
1398754834

Project C.A.R.S. - játék vs. valóság

Takaros videóval kedveskedett nekünk az egyik Project C.A.R.S.-rajongó, melyben egy valós versenyt hasonlít össze a játékbeli megfelelőjével. Mondanunk sem kell, hogy a virtuális forma látványban nem marad el sokkal, sőt!
1398319203

Bámulatos traileren a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios novemberben érkező autós címe vadonatúj előzetest kapott, amitől átértékelődik bennünk minden, amit valaha a szimulátorokról hittünk. A látványtól leesik az állunk, az tuti.
1395849647

Project C.A.R.S. - támogatja a Project Morpheust

A Slightly Mad Studios sem mond le a virtuális valóságról: a Project C.A.R.S. PS4-es verziója támogatni fogja a múlt héten leleplezett VR-szemüveget, a Project Morpheust. Tényleg ott leszünk a cockpitben.
1394607600

Elképesztő videón a Project CARS

A videó nem túl friss, kicsit elsiklottunk felette, ettől függetlenül kár lenne kihagyni: két és fél percnyi gameplay felvétel érkezett a Project CARS pre-alpha verziójából. Döbbenetes a látvány!
1392375648

Gameplay traileren a Project C.A.R.S.

Megannyi kép után végre egy hamisítatlan trailerrel kedveskedett nekünk a Slightly Mad Studios a Project C.A.R.S.-ról. A közösségi finanszírozásból készülő alkotás gyönyörű, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
1391428821

Project C.A.R.S. - kép- és videóözön

Ha valódi next-gen látványra vágysz, akkor a Slightly Mad Studios közösségi finanszírozásból készülő alkotását imádni fogod. Ha bizonyítékra is, itt van hat gameplay videó és egy tonnányi friss screenshot.