Project CARS PC, PS4, WIIU, XBOXONE

Bárki beszállhat a Slightly Mad Studios legújabb játékának finanszírozásába, mely egy mikrotranzakciókon alapuló autóverseny lesz.
1431505980

Project CARS teszt

Community Assisted Racing Simulator. A világ első játéka, melyet a rajongók szavára hallgatva készítettek. Nagykiadói finanszírozás és belepofázás nélkül, versenyzők, versenyzőknek.
1431342000

Brit toplista: az élen nyitott a Project CARS

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen már több új cím is szerepel. A Project CARS jött, látott és győzött, az autóverseny be is zsákolta az aranyérmet a megjelenése hetén.
1430753437

Project C.A.R.S. - itt az utolsó trailer

Hihetetlen, de megannyi halasztás után most pénteken tényleg boltokba kerül a közösségi finanszírozással elkészült Project C.A.R.S. A premier apropójából pedig megérkezett a versenyszimulátor utolsó kedvcsinálója.
1430737200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a május, mi pedig szállítjuk a hónap első játékmegjelenési listáját. A következő hetekben aligha érheti panasz a felhozatalt, már most is több nagyobb cím kerül a boltokba.
1430730029

Project CARS - így néz ki ultra beállításokon

A Gamespotnak hála egy hosszabb játékmenet-videón nézhetjük meg, hogyan is néz ki a Project CARS a legmagasabb beállításokon. Emellett azt is megtudtuk, mennyi helyet fog foglalni a játék konzolokon.
1430402400

Project CARS - íme, a teljes autólista

Nem sok van már hátra a Project CARS megjelenésééig, így a kiadó megosztotta velünk, milyen járgányok volánja mögé ülhetünk majd be a játékban. A lista később ingyenes autókkal bővül majd.
1430053550

Project CARS - grafikai beállítások konzolon is

Nemrég kiderült, hogy a Project Cars PS4-es és Xbox One-os verziójában is lesznek grafikai beállítások. A Slightly Mad kreatív igazgatója úgy gondolja, hogy a konzolos játékosok megérdemlik, hogy az ő játékuk is testreszabható legyen.
1429887648

Folytatást kap a Project CARS?

Még meg se jelent, de úgy tűnik, a Slightly Mad Studios már a Project CARS folytatásán dolgozik. Mindezt Ian Bell, a stúdió vezetője kotyogta el, amikor a játék üzleti modelljéről, a World of Mass Developmentről mesélt.
1429804836

Project C.A.R.S. multiplayer trailer

A sokadik halogatás után május elején végre boltokba kerül a közösségi finanszírozásból fejlesztett Project C.A.R.S., aminek legújabb trailere a játék többjátékos módját hivatott népszerűsíteni.
1429347616

Aranylemezen a Project CARS

Sokat késett, de most úgy tűnik, hogy végre tényleg megjelenik a Project CARS. A játék elkészült és megkezdődött a sokszorosítása, valamint lerántották a leplet az összes pályáról.