Project CARS PC, PS4, WIIU, XBOXONE

Bárki beszállhat a Slightly Mad Studios legújabb játékának finanszírozásába, mely egy mikrotranzakciókon alapuló autóverseny lesz.
1341381600

Project C.A.R.S. - képeken a Pagani Huayra

A C.A.R.S. fejlesztését a rajongók és a vállalkozó kedvűek pénzelik, és valószínűleg elégedettek lesznek a befektetésükkel, amikor meglátják az új anyagokat a játékból. Nem mintha ők nem látnák fejlesztés közben folyamatosan a legfrissebb verziót, de mindegy, jól hangzott.
1335695400

Project CARS - mit tudhat a Wii U-verzió?

Mint tudjuk, az utóbbi évek egyik legjobban kinéző autós anyaga, a Slightly Mad által készített, a közösség által finanszírozott Project CARS elkészülhet Wii U-ra is. És, ha igazak az internet által megszerzett dián olvasható információk, akkor jól kihasználja majd az érintőképernyős kontrollert.
1329832832

Bitang jó látnivalókon a Project C.A.R.S.

Ismét alkottak a Project C.A.R.S. közösségének tagjai, igazán színpompás képekkel és videókkal kápráztatták el a nagyérdeműt. Az biztos, hogy a szimulátorrajongók el lesznek kényeztetve látvány terén, a Slightly Mad Studios ezzel a fegyverténnyel a konkurencia fölé magasodhat.
1328452468

Brutál képeken a Project C.A.R.S.

Meg kell mondani, ha a Project C.A.R.S. tényleg úgy fog kinézni, ahogy az alábbi képeken láthatjuk, akkor mindenkinek a padlón fog tartózkodni az álla hosszú ideig. A játék vegyesen bővült valós és kitalált autókkal, illetve pályákkal egyaránt, és van új force feedback támogatás is.
1327341600

Project C.A.R.S. - új trailer, jön a Wii U-verzió

A Project C.A.R.S.-ra érdemes odafigyelniük a szimulátorrajongóknak, hiszen a játékot teljes mértékben a közönség visszajelzése alapján fejleszti a Slightly Mad Studios, sőt a játékosok fáradozásait honorálja is a stúdió. Új trailert kaptunk a programról, emellett a készítők bejelentették: lesz Wii U-verzió is.
1325091616

Vadiúj képeken a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios nem ül a babérjain a Shift 2 fejlesztése után sem, elvégre ismét komolyabb mederben képzeli el a következő autós játékát. A Project C.A.R.S. elsősorban a közösségre épít, mint az rFactor, és a csapat fő kritériuma az, hogy igazi szimulátort tegyen le az asztalra.
1318417200

Egy kör a C.A.R.S. fedélzetén

Emlékszünk még a Slightly Mad kissé őrült kezdeményezésére, melyben azt várják, hogy a közösség finanszírozza az új játékuk fejlesztését? Ez a C.A.R.S., vagyis a Community Assisted Racing Sim, amit most mozgásban is megtekinthetünk. Szép.
1316941200

Fektess be a Slightly Mad új autós játékába

Érdekes kezdeményezést indított a Need for Speed: Shift-játékokról ismert Slightly Mad Studios. A készülő új játékuk finanszírozásába bárki beszállhat valamennyi pénzzel, s a játék megjelenése után aztán mindenkit aszerint kompenzálnak, hogy mennyit adott bele az elején.