The Amazing Spider-Man , 3DS, DS, IPHONE, PC, PS3, X360

Az új Pókember film játékadaptációja.
1339772400

The Amazing Spider-Man - ez lesz a játszóterünk

Új fejlesztői napló érkezett a The Amazing Spider-Man című mozi játékadaptációjához, a videóban a program vezető producere mutatja be nekünk majdani játszóterünket, Manhattant. Az biztos, hogy ennyi szabadságot még nem kaptunk Pókember-játékban, oda mászunk és ugrunk, ahova szeretnénk!
1339064910

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.
1338979161

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.
1338818452

E3 2012: Új traileren a The Amazing Spider-Man

Az IGN-nek lehetősége nyílt idő előtt kipróbálni a Beenox új pókemberes játékát, s teljesen el voltak ragadtatva tőle. Fontos szerepe lesz Peter okostelefonjának - hiába a szuperhősnek is haladnia kell a korral -, ezen keresztül veszi fel a küldetéseket. Lássuk az új trailert!
1338271204

The Amazing Spider-Man - akcióban a PS Move

Már egy ideje nyílt titok, hogy a The Amazing Spider-Man PS3-as verziója kihasználja a Move-ban rejlő lehetőségeket - erre hívja fel a figyelmünket a játék legújabb trailere, jó néhány, ütős harci jelenetet felvonultatva. Lehetséges, hogy a legjobb pókemberes cím készül?
1337356800

The Amazing Spider-Man - így működik a web rush

Nem volt elég az időlassításból a Max Payne 3 alatt? Akkor örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis a The Amazing Spider-Manben is lesz ilyen. Kedvenc Pókemberünk jóval taktikusabban vághat neki a küzdelemnek a web rush használatával, ebből kaphatunk most ízelítőt.
1332849632

Move-támogatást kap a The Amazing Spider-Man

Felkerült a netre a soron következő Pókember-játék végleges borítója, így már biztosan tudjuk, hogy PlayStation 3-on Move-támogatást kap a játék. Ráadásul két Move-vezérlőt is használhatunk a kaland során, így a The Amazing Spider-Man lesz az első, nem belsős Sony-cím ilyen funkcióval.
1331744428

The Amazing Spider-Man - előzetesen Iguana

Dr. Curt Connors alteregóját hívják Iguanának, a név bizonyára ismerősen cseng a Pókember-füzeteket sűrűn forgatóknak. Éjszaka gyíkember formát ölt, nappal pedig emberként viselkedik. Bizonyára meggyűlik vele a baja hősünknek. A karakter most egy új trailerben mutatkozik be.
1330693200

Stan Lee játszható karakter az új Pókemberben

Stan Lee és asszisztense a minap erősítették meg, hogy a méltán népszerű képregényhőseiről ismert úriember a legújabb Pókember-játékban játszható karakterként is feltűnik. Eddig ilyen szerepre nem volt példa Lee részéről, noha korábban több programban is szinkronizált már.
1330153693

The Amazing Spider-Man - dátum, új trailer

A nyáron mozikba kerülő új Pókember-filmmel majdnem egy időben kerül a boltok polcaira a játékadaptáció is, erősítette meg a Beenox. Pont kapóra jött a fejlesztők számára, hogy rebootolják a mozit, az alapoktól kezdve - hasonlóan járnak el ők is a frencsájzzal.