The Amazing Spider-Man , 3DS, DS, IPHONE, PC, PS3, X360

Az új Pókember film játékadaptációja.

Megvan az új Pókember

Hosszas válogatás után a Sony és a Marvel bejelentette, hogy megtalálták azt a színészt, aki a jövőben Peter Parkert alakíthatja majd, rajta kívül pedig a következő film rendezőjét is bemutatták.

Pókember is csatlakozik a Marvel filmjeihez

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk legfrissebb híre, hogy a Sony és a Marvel bejelentette: dűlőre jutottak Pókember-ügyben, így a jövőben a derék hálószövő is a Marvel Cinematic Universe részese lesz.

PS Vitára is jön a The Amazing Spider-Man

Több mint egy évvel a nagygépes premier után az Activision PlayStation Vitára is elhozza a The Amazing Spider-Man-t. A tartalom ugyanaz lesz, mint régen, csupán az irányítás módosult a handheld képességeinek megfelelően.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét kifejezetten tartalmasnak ígérkezik, remélhetőleg mindenkinek lesz ideje átnyálazni a napokban érkező termést. A hét leginkább várt címe persze egyértelműen az új Tomb Raider - holnap már játszhatunk is vele.

Márciusban jön Wii U-ra az Amazing Spider-Man

Márciusban több megjelenésre is számíthatnak a Wii U-tulajdonosok, a The Amazing Spider-Man: Ultimate Edition is a jövő hónapban landol a boltokban. A Wii U-s változat DLC-kkel és extra funkciókkal érkezik.

Blogajánló: Pókember, Felhőatlasz és DmC

Az elmúlt két hét blogajánlójával jelentkezünk, van benne minden érdekesség megint. Szó esik Peter Parker sokat reklámozott haláláról, van Felhőatlasz könyv- és filmajánlónk, és a DmC zenéje is terítékre kerül.

The Amazing Spider-Man teszt

Mozifilmből játékadaptációt készíteni szinte az első pillanattól fogva halott ügynek számít. Olyan nagy az esély a bukásra, hogy az ember, aki a vásárlás mellett dönt szinte minden esetben megbánja tettét. Szerencsére a Pókember-játékokban idáig még nem kellett csalódnunk… túl nagyot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Abraham Lincoln, mint vámpírvadász kevés mozihősként Neked, és inkább otthon maradnál, tudunk egy-két ígéretes címet mutatni, amivel játszhatsz a héten. Persze egyik játék sem fog tömeghisztériát kiváltani, de a maga rajongótáboruk meglehet - talán Te is köztük leszel!

Launch traileren a The Amazing Spider-Man

Pénteken kerül boltokba a The Amazing Spider-Man című mozifilm játékváltozata, az Activision és a Beenox ennek apropóján kiadta a program megjelenési előtti előzetesét. A félig CG, félig ingame jeleneteket tartalmazó trailer alatt ráadásul a Garbage szól, rajongóknak már ezért megéri vetni rá egy pillantást!

The Amazing Spider-Man - így ugrál Stan Lee

A The Amazing Spider-Man lesz az első videojáték, amiben Stan Lee játszható karakterként lesz jelen, most pedig végre azt is megtudtuk, milyen szerepet kapott a hálószövő szuperhős atyja: történetesen ő maga bújik Pókember szerepébe, öltönyben ugrál majd Manhattan utcáin!