The Amazing Spider-Man - dátum, új trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 25.
  • Videó
Link másolása
A nyáron mozikba kerülő új Pókember-filmmel majdnem egy időben kerül a boltok polcaira a játékadaptáció is, erősítette meg a Beenox. Pont kapóra jött a fejlesztők számára, hogy rebootolják a mozit, az alapoktól kezdve - hasonlóan járnak el ők is a frencsájzzal.

Megjelenési dátumot kapott a The Amazing Spider-Man, amely június 26-án érkezik Xbox 360-ra, PS3-ra, Nintendo DS-re és 3DS-re, valamint Wii-re. Reménykedhetnek a Pókember-rajongók, elvégre egy teljesen új játékot kapnak, nyoma sincs a korábbi blőd megoldásoknak. A legújabb videóban bemutatkozik Rhino, akit korábbi nevén úgy ismertek, mint Aleksei Mikhailovich Sytsevichet - egy kísérlet miatt alakult csúf bestiává, ő lesz az egyik főellenségünk. A következő személyeknek köszönjük a videót: ampeeer, dave 280. 

32.
32.
Bandee0817
Na igen, van különbség a kettő között, kedves DÚMZDÉJ barátunk nem tudja ezt értelmezni sajnos. Kíváncsi lennék azért h ő mit hallgat, biztos úri füle van, ha ennyire szeret másokat a zenei ízlésükkel lehurrogni -.-
29.
29.
Bandee0817
#28: pontosan! de hát látod vannak itt unintelligens emberek. fogalmuk sincs mi az a dubstep mi az a stílus, van az a sz*r skrillex, mindenkinek ő jut eszébe ha meghallja h dubstep, közbe annyi köze van annak a dubstephez mint magdi anyusnak a miami vice-hoz. ezért is álltam le "vitázni", akárkinek tetszik vagy sem, de amíg valaki nem ért valamihez úgy, akkor inkább ne mondjon semmit mint h hülyeségeket mond! köszi ;)
28.
28.
Hubert Cumberdale
De gusztustalan, mikor mások zenei stílusát fikázzuk, hogy mennyire szar, meg, hogy ez nem is zene... Lassan kijárhatnánk már az óvodát...
27.
27.
Bandee0817
király vagy (Y) -.-
25.
25.
Bandee0817
de rosszul van mindenki komolyan xd sztem kapcsoljatok ki majd minden zenét a game-ben ha ennyire rosszul vagytok és lőjjetek be alá valami bunyós pityut ;)
23.
23.
Bandee0817
#22: ha a te zenei stílusod veszik elő és azt kapják fel akkor is ezt mondod majd? xd akkor az lesz majmolva, mert azzal lesz tele minden ;)
22.
22.
keiji maeda
nekem az a bajom a dubsteppel , hogy most minden kibaszott filmbe meg játékba azt kell nyomatni , mert divatos , és ki nem szarja le , de könyörgöm ha nem illik bele nem kel odatenni , és pedig nem illik , pl a fifa street is meg az ssx új része is ezzel lesz tele ! a dubsteppet csak hallgassák a szórakozóhelyeken és enyi , nem kell divatot majmolni vele
21.
21.
Bandee0817
igen, ez a baj h sokan ha meghallják vagy látják h dubstep, vagy mr. hamvai jut eszükbe a dábteppel, vagy skrillex. egyiknek sincs hangyakuki nagyságú köze se a dubstephez. ezek mind a 2-en olyan színvonalon vannak mint kb a valóvilág h említsek valami ami hazánkban is nagy "hírnévnek" örvend -.- szóval előbb gondoljátok már át páran mit mondtok mielőtt írtok valami aranybölcsességet ;) ja, még valami, ha ennyire skrillex ellenesek vagytok mert izomrocker, pakolgép, stb..... megsúgom h skrillex anno egy rockbanda "énekese" volt!
19.
19.
Macifasz
#14: Pedig én a film második trailere után nagyon elégedett voltam, mert bár szeretem a Raimi féle Pókembereket, illetve csak az első két részt, de ennem az újnak, több köze lesz a képregényben megismert pókicához. Végre poénkodik, és végre nem a kezéből, a bőre alól jön ki a háló, hanem egy patron segítségével, ahogy kell. Szóval én bizakodó vagyok, a játékkal pedig még nem teljesen. Ha ezzel indítottak volna, akkor lehet, de azok a robotos jelenetek...picit elvették a kedvem.
18.
18.
Macifasz
Reméljük a játékot is legalább olyan jól összerakták, mint ezt a trailert.
17.
17.
felegyi
Rettentően jó trailer, a zene is klaffol!!!
16.
16.
greenmelon
#5: Sugárzik a hozzászólásodról, hogy fingod sincs a dubstepről mint zenei stílusról.

A trailerből nem sok minden derül ki a játékról egyébként.
14.
14.
Gotham123
Nem elfogultságból,de valahogy érzem hogy se a film,se a játék nem lesz jó.....:S
12.
12.
g.man580
Most én látok rosszul van 0:32-nél tényleg batman övet látok rajta ami piros és kék színű???
10.
10.
markoci555
ez tényleg zaj nem zene, én már kinőttem ezekből a pókemberes sz*rokból, gyerekesnek tartom
9.
9.
kirschakos
#6: Hát nekem ez a "zene" inkább zaj, de az előzetes maga nem rossz. A játék biztos jó móka lesz.
A filmet meg várom!
6.
6.
Bandee0817
nem mainstream szemét mind, egyszerűen csak tudni kéne zenét választani hozzá. mert mint minden zenében van szemét és van jó. akár rock, akár techno, akár bangó margit, akár dubstep. amúgy meg sztem jó a zene is meg a trailer is, mert nem mindig az a gyerekes fun trailer van ami jójó de nem az igazi, hanem végre van egy kis komolyság és dark érzet is benne!
5.
5.
Necreon
#4: Mert ez az aktuális mainstream szemét, amit az emberek egy bizonyos (sajnos túl nagy) csoportja a.k.a célközönség megszállottan követ mert épp ez a menő. Sajnos miattuk tart ott a zene és a játékipar is ott, ahol, mert akinek meg lehet mondani hogy mit szeressen ehelyett hogy saját véleményt alkotna és ne adj isten igényes lenne, annak bármit el lehet adni. Így jutottunk el a valódi zenétől eddig a fosig, és a való játékoktól az 5 órás script halmokig.
4.
4.
pjoco
Mi a fene van? Mostanság minden előzetesbe dubstepet raknak! :D
3.
3.
Remélem a többi fejlesztő nem szokik rá arra, hogy dubstepet pakoljanak a trailereikbe, mert valami borzalmas. (Bár ez még épp elmegy.) A játék jónak tűnik, talán teszek majd vele egy próbát.
1.
1.
roli33
Nekem tetszik. Ha hozza a Spider-Man 2 hangulatát (vagy a 3-ét az is nagyon jó volt), akkor örülni fogok. Szóval nekem beszerzős, nyáron pont elleszek vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...