The Amazing Spider-Man , 3DS, DS, IPHONE, PC, PS3, X360

Az új Pókember film játékadaptációja.
1329463320

Gameplay traileren a The Amazing Spider-Man

Nyáron kerül mozikba a legújabb Pókember-film, ami mellől természetesen a játékadaptáció sem hiányozhat. A Beenox anyagához ugyan némileg szkeptikusan állunk, azt be kell ismerni, hogy a The Amazing Spider-Man legalább nem teljesen ugyanolyan, mint a korábbi próbálkozások.
1328025644

Első képen a The Amazing Spider-Man

A tavalyi Comic-Con egyik nagy meglepetésének számított a The Amazing Spider-Man bejelentése, a Pókember-rajongók egy emberként hördültek fel, de a korábbi csalódásokra alapozva, az öröm nem volt teljes. A Beenox nyílt világú képregényes címéből befutott az első screenshot.
1323587945

VGA 2011: Traileren az új Pókember-játék

Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man című film játékváltozata is, s bár első blikkre a program tök ugyanolyan, mint az előző részek idevágó jelenetei, azért valószínűleg elszórakozunk majd vele. Az első előzetesben Pókember az Oscorp robotjai ellen harcol, meg sem kottyan neki a túlerő.
1323363600

VGA 2011: Az új Pókember-játékról is lehull a lepel

Úgy látszik, bejelentések terén az Activision viszi majd a pálmát a Video Game Awards 2011-en, a Transformers: Fall of Cybertron és az új Tony Hawk mellett a legújabb Pókember-adaptáció is befért a bemutatandó címek közé. Teaser előzetesünk már van, a részletek egyelőre váratnak magukra.
1318700840

Készül az új Pókember-film játékverziója

Jövőre jön az új Spider-Man-mozi, és természetesen akkor sem fogjuk megúszni játékadaptáció nélkül: a programot a Comic-Conon fogják bemutatni, s bár sok részlet nem világos még, az expón kiállított molinók árulkodóak. A fejlesztésért természetesen megint a Pókember-szakértő Beenox felel.