Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1636113600

A League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak

Szorosabbra fűzte a kapcsolatát az Epic Games és a Riot csapata, aminek a keretein belül a League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak: most már Jinxnek is beöltöztethetjük a karakterünket.
1635251400

Fortnite - a S.T.A.R.S. sztárjai is csatlakoznak

Noha a Fortnite legfrissebb szezonja más dimenzióból jött rémekről szól, a közelgő halloween mellett sem mehetünk el szó nélkül. Jöjjenek kockaszörnyek vagy élőhalottak, igazi nagyágyúk sietnek a Fortnite-játékosok segítségére.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1634043600

Elképzelhető, hogy film készül a Fortnite alapján

Lapértesülések szerint a filmek irányába is nyitna az Epic Games, amely egy új divíziót is létrehozna, hogy megtámogassa a törekvéseit. Természetesen a Fortnite feldolgozása is felvetődött már ötletszinten.
1633370456

Epic Games Store - jönnek az achievementek

Régóta várt funkcióval bővül jövő héttől az Epic Games Store, egy hivatalos blogbejegyzés ugyanis megerősítette, hogy első körben hat játéknál, de végre elrajtolhat az achievementek vadászása.
1632376810

Továbbra sem tér vissza az App Store-ba a Fortnite

Hiába született döntés az Epic Games és az Apple ügyében, ahogy az várható volt, közel sem zárult le a két fél csatározása. Most épp az Apple vágott oda az Epic Gamesnek, ugyanis továbbra sem térhet vissza az App Store-ba a Fortnite.
1632324609

Hajmeresztő ára van a Balenciaga Fortnite-ruháinak

Az Epic Games együttműködést kötött a spanyol-francia luxus divatházzal, a Balenciágával, aminek eredményeként a rajongók Fortnite feliratú ruházati cikkeket vásárolhatnak majd. Feltéve, hogy elég mély a pénztárcájuk.
1631631600

Fortnite - itt az új szezon és vele Vérontó

Az Epic battle royale-jának egyre kacifántosabb története továbbra sem tervez lassítani: az előző szezon űrlény-invázióját valóságtorzító kockák váltják. Az új évadhoz új battle pass is jár, amelyben Vérontó kinézetét is megszerezhetjük.
1631341832

Döntés született az Epic és az Apple ügyében

Több mint egy éve vette kezdetét az Epic Games és az Apple háborúja, az ügyben pedig végre döntés született. Habár az ellen mindkét fél fellebbezhet, egyelőre mindenki nyert valamit az ügyön.
1630926000

Évadzáró eseményre készül a Fortnite

A hétvégén véget ér a Fortnite aktuális szezonja, és ahogy az (általában) lenni szokott, az Epic Games egy élő eseménnyel fordul rá a következő évadra. Ideje elkenni az idegenek száját!