Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.

Filmes hírek péntek délelőttre

Az elmúlt napokban összegyűlt egy adag érdekesebb filmes és sorozatos anyag, ezekről külön összeállításban emlékezünk most meg. Hozunk a híreket a képregény-adaptációk világából, és mutatjuk az Alapítvány-sorozat első teaserét is!

Twitch-rekord után rajtolt az új Fortnite-évad

Némi késést követően elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amely a nyár apropóján vizes körítést kapott, és még Aquaman is vendégszerepel benne. Az évadot felvezető esemény Twitch-rekordot döntött.

Egy teljes Christopher Nolan-filmet vetít a Fortnite

A mozik továbbra is zárva tartanak, de a Fortnite-ban nem kell betartani a két lépés távolságot. A Tenet trailerpremierjét követően Geoff Keighley bejelentette: a nyáron egy teljes mozifilmet is megnézhetünk a Fortnite vetítőin.

Fortnite - az új konzolokon is elérhető lesz

Tegnap jelentette be az Epic Games, hogy nem hagyja magára sikeres battle royale-játékát a next-gen konzolok megjelenése után sem. A Fortnite már az Xbox Series X és PlayStation 5 indulásakor elérhető lesz mind a két gépre.

Játékosrekordot hozott a Fortnite-nak egy koncert

A Fortnite-nak nem kell a szomszédba mennie egy őrültnek látszó ötletért, ha a játékosok megszólításáról van szó. A hétvégére az amerikai rapperrel, Travis Scott-tal fogtak össze, hogy egy pszichedelikus koncertélményt szállítsanak le.

Már a Play Store-ból is tölthető a Fortnite

Noha a Fortnite már másfél éve elérhető Androidon, a játékot sosem a Play Store-ban, hanem az Epic Games weboldalán kellett keresni. A fejlesztőcég a Google eladások után járó jutalékát szerette volna megspórolni ezzel.

Az X-Force is megérkezett a Fortnite-ba

Most, hogy késik a Fortnite új évada, több időnk lesz a battle royale világában zajló kémháborúra, és Deadpool is nagyobb szerepet kap: erről árulkodik, hogy a minap megérkezett az X-Force csapata is a játékba.

Csúszik a Fortnite következő szezonja

Mégsem ér véget áprilisban a Fortnite titkos ügynökökre koncentráló szezonja. Az eredeti tervekkel ellentétben júniusig kell várnia a játékosoknak az újabb eseményre, az Epic Games azonban tervez némi in-game újdonságot kárpótlásként.

Megérkezett Deadpool a Fortnite-ba

Többhetes készülődést követően megérkezett Deadpool a Fortnite-ba, azok a játékosok, akik kitartóan csinálgatták a tematikus kihívásokat, már fel is oldhatták a nagyszájú karakter skinjét.

Kémbulit hozott magával a Fortnite új évada

Talán a közelgő James Bond-film miatt, de a Fortnite legújabb évada a kémek körül forog majd: az Ügynökséggé átváltozott Eye Landért a Ghost és a Shadow ügynökei harcolhatnak majd.