Tony Hawks Pro Skater HD PC, PS3, X360

HD-ben térnek vissza a Tony Hawk's Pro Skater első két részének legjobb pályái.
1342960244

Tony Hawks Pro Skater HD teszt

A Tony Hawks Pro Skater a világ legjobb játéka. Tizenöt éves voltam a sorozat indulásakor, magyar underground hiphopot hallgattam, és vastag cipőfűzőm volt, egyikben piros, másikban kék. Annál királyabb dolgot pedig el se tudtam képzelni, hogy valaki a deszkázásnak szentelje az egész életét.
1342526400

Itt a Tony Hawk's Pro Skater HD launch trailere

Holnap válik letölthetővé a Tony Hawk's Pro Skater HD, ami a profi gördeszkás nevével fémjelzett sorozat első két részében feltűnt klasszikus pályáinak gyűjtőhelye lesz. A látvány a mai kor kívánalmainak megfelelő, viszont a hangulat a régi: nosztalgiázók, kapjátok elő a deszkáitokat!
1342454350

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg DLC-fronton lesznek fontos megjelenések a héten, érkezik PC-re az új Max Payne 3 kiegészítő, valamint kapunk egy Mass Effect 3 és egy Ghost Recon: Future Soldier adalékot is. Az xboxosok az új Tony Hawk anyagnak, a 3DS-esek pedig exkluzív Kingdom Heartsnak örülhetnek.
1342104527

PC-re is jön a Tony Hawk's Pro Skater HD

Az Activision bejelentette, hogy Xbox 360 és PlayStation 3 mellett PC-re is megjelenik a Tony Hawk's Pro Skater HD. A profi gördeszkás nevével fémjelzett sorozat az első két részének klasszikus pillanatait felidéző anyag letölthető formában érkezik, dátumot csak később kapunk majd.
1341507604

Traileren a Summer of Arcade felhozatala

A Microsoft idén is elindítja az Xbox Live-ról letölthető címek akcióját, a Summer of Arcade-et. A 2012-es kínálatot olyan játékok alkotják, mint a Hybrid, a Tony Hawk’s Pro Skater HD, a Deadlight, a Wreckateer, és Dust: An Elysian Tail. Nézzünk bele mindegyikbe!
1340186444

Summer of Arcade - árak és dátumok

Már az E3 óta tudjuk, hogy a Microsoft idén is jelentkezik a Summer of Arcade programmal, mely a letölthető játékok vásárlására ösztönzi a játékosokat. Lesz itt Tony Hawk's Pro Skater HD, Hybrid és Deadlight is - most már tisztában vagyunk az árakkal és a megjelenési dátumokkal is.
1333101600

Tony Hawk's Pro Skater HD képek érkeztek

Tizenöt új képet kaptunk a Tony Hawk's Pro Skater HD-ről, a látnivalókat az IGN szállította. Az első két Tony Hawk-játék legjobb pillanatait felelevenítő epizód megjelenése a nyáron várható, a rajongók minden bizonnyal örömmel fogadják majd a letölthető formában érkező anyagot.
1331134198

Tony Hawk's Pro Skater HD - újra az iskolaudvaron

Nyáron érkezik a Tony Hawk's Pro Skater HD, ami az első két, Tony Hawk nevével fémjelzett gördeszkás játék legjobb pályáit hozza vissza felújítva, de még a hamisítatlan játékmenet mellett. A profi deszkás a minap új videót tette közzé az új részről, amiben a jó öreg iskolaudvar is feltűnik.
1327053609

Friss képeken a Tony Hawk's Pro Skater HD

Mivel is lehetne visszahozni a valaha szebb napokat is megélt Tony Hawk-szériát, mint azzal, hogy a legjobban sikerült részeket feltupírozzák HD-grafikára és újra kiadják? Úgy látszik, a Sólyom Antal nevével fémjelzett cím esetében kifogytak az ötletekből. Képből viszont nem fogytak ki.
1323589238

VGA 2011: Visszatér a Tony Hawk's Pro Skater

Visszatér a Tony Hawk's Pro Skater, ráadásul a létező legegyszerűbb módon: nem folytatást kapunk, hanem remake-et, amiben a sorozat első két részének legjobb pályáit válogatták össze a Robomondo fejlesztői. A jövő év első felében érkezik, digitális platformokon lesz elérhető.