PC-re is jön a Tony Hawk's Pro Skater HD

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy Xbox 360 és PlayStation 3 mellett PC-re is megjelenik a Tony Hawk's Pro Skater HD. A profi gördeszkás nevével fémjelzett sorozat az első két részének klasszikus pillanatait felidéző anyag letölthető formában érkezik, dátumot csak később kapunk majd.

A Tony Hawk's Pro Skater HD először Xbox 360-ra fog megjelenni; a Summer of Arcade akció keretében július 18-án fogja tiszteletét tenni az Xbox Live-on. Később várható a PSN-es, valamint a minap bejelentett PC-s változat debütálása - az Activision még nem közölt pontos dátumot, de ígéretei szerint néhány héttel később, még a nyáron letölthetjük a kimaradt platformokra is a gördeszkás játékot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tony Hawk's Pro Skater HD a Tony Hawk nevével fémjelzett sorozat közül az első két rész legjobb pályáit foglalja majd magába, miközben a soundtrack is az ismert nóták közül válogat. Bár a látványt igyekeztek a mai színvonalhoz illő módon megteremteni, a játékmenetre figyeltek a fejlesztők: a "revert" trükkök nem lesznek elérhetők kombók részeként, mert ez a lehetőség csak a Tony Hawk's Pro Skater 3-ban mutatkozott be. A játék DLC-je egyébként már a THPS3-mal foglalkozik majd - ott ez a hiányosság is megszűnik.

10.
10.
BrendOoN
És akkor ezt a PC-seknek dobozosan kell megvenni? Vagy Steamről lehet majd leszedni?
7.
7.
drat576
hű, a 3-mat meg a 4-et is mennyit toltam, meg még az ug2 is nagyon tetszett, most jó lesz bepótolni az első két részt :)
6.
6.
alexcargooo
úúú!!!régen az american wasteland-el nyomtam nekem már az tetszett,gagyibb grafóval:D
4.
4.
Cooper911
Király!
Jó, hogy a DLC-ben lesznek anyagok a 3-ból. Remélem az Ace of Spades is benne lesz meg a jobb pályák.
3.
3.
Gt17
#2: Milyen ritka?Talán ez az első alkalom :D.
2.
2.
Necreon
Ez az! Ohh azon a helikopter rotoron átsiklani a lerobbant gyártelepen... komolyan, van aki nem emlékszik rá? :) . Nagyon örülök neki hogy jön PC-re is. Én Street Fighter-től DMC-n át mindent billentyűzetről játszok és nem értem miért ajánlanak hozzá kontrollert, de valamihez, hát ehhez tényleg nem árt. Ennek ellenére még is kiadják PC-re, pedig nagyon ritka hogy a HD remake-eket megkapjuk. Örömbódottá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...