Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.

A Microsoftnak jól megy, az Xboxnak kevésbé

A Microsoft közzétette az elmúlt negyedévére és üzleti évére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, amiből az derül ki egyebek mellett, hogy bár a cégnek jól ment, az Xbox nem igazán akar fogyni.

Bezár az Xbox Entertainment Studios

A tegnap bejelentett óriási Microsoft-leépítés keretében az Xbox Entertainment Studios is bezárásra kerül. Szerencsére a megkezdett projecteket még befejezik, és a Quantum Break élőszereplős részét sem érinti a leállás.

Frissítve: 18000 fős Microsoft-elbocsájtás

A 2009-es, 5800 fős leépítésre nosztalgikusan tekintünk vissza, miután a Microsoft bejelentette idei terveit az átszervezés és az optimalizálás jegyében. A vállalat ugyanis összesen 18000 főtől válik meg idén.

Blogajánló: Álarcosbál az igazi éneddel

Meglepően sok blog született a múlt héten, talán a fel-felbukkanó rossz idő miatt döntöttetek többen úgy, hogy inkább blogírással ütitek el az időt. Nézzük, milyen írások kerültek be az eheti blogajánlóba!

Blogajánló: Ismeretterjesztő különkiadás

Most is öröm volt olvasni a véleményeiteket és informatív bejegyzéseiteket. Természetesen ezúttal is reflektorfénybe került négy munka. Nézd meg, a tiéd közéjük került-e!

E3 2014: Nézd élőben a Microsoft-konferenciát!

A liveblogunk mellé természetesen élő streamet is biztosítunk nektek az E3-as sajtótájékoztatókhoz, ha ide kattintotok, élőben izgulhatjátok végig a Microsoft bejelentéseit és bemutatóit!

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.

Ingyenes a hétvégén az Xbox Live Gold

Május 23. és május 25. között előfizetés nélkül is élvezhetjük az Xbox Live Gold szolgáltatást Xbox 360-on. A kódolatlan hétvége keretében minden érdeklődő kötöttségek nélkül hódolhat a multiplayer örömöknek.

Sarkvidéki álcát kapnak az Xbox 360-kontrollerek

Habár az Xbox One került előtérbe a Microsoftnál, a cég nem hagyja parlagon az Xbox 360-tulajokat sem. A jövő hónapban új mintázatú kontrollerek jönnek, a nyári melegben üdítő lehet a sarkvidéki álca.

Amerika: még mindig veri a PS4 az Xbox One-t

Lelkesek az amerikai játékosok, úgy veszik az újgenerációs konzolokat, mint a cukrot, a Microsoft viszont kevésbé örülhet, mert a többségük áprilisban is a PlayStation 4-re szavazott.