Forza Horizon X360

Nyílt világú autóverseny a PlayGround és a Turn 10 jóvoltából. Új színt visz a Forza-brandbe.
1351058400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!
1350568843

Forza Horizon - érkezik a Rally Expansion Pack

Habár a Forza Horizon csak a jövő héten rajtol el, már most tisztában lehetünk az első nagyobb volumenű DLC tartalmával. A Rally Expansion Pack - mint azt a neve is mutatja - a "magával ragadó és hiteles" raliversenyeket honosítja meg a játékban, természetesen nem csak az aszfalton.
1349795828

Forza Horizon - demó, képek, fejlesztői napló

A Playground és a Turn 10 közös játéka már tényleg a megjelenés küszöbében áll. Az Xbox Live-on elérhető a Forza Horizon demója, és az örömhír mellé nem kevesebb, mint hatvan képet mellékeltek nekünk a készítők. Befutott a legújabb fejlesztői napló, amely a verseny közbeni akciókról szól.
1349157609

Launch traileren a Forza Horizon, jövő héten demó

Ugyan a Turn 10 és a Playground Games játéka csak október 23-án jelenik meg, a Microsoft elérkezettnek látta az időt a launch trailer kiadásához. A horizonton lenyugvó nap fényében több száz lóerős verdák száguldanak a messzeségbe - október 9-én érkezik a kipróbálható változat.
1348660844

Forza Horizon - így elevenedik meg Colorado

Második részéhez érkezett a Forza Horizon fejlesztői naplósorozata, melyben túrára indulunk Colorado államban. A Turn 10 munkásembereinek tolmácsolásában kiderül, hogy miként köszön vissza a játékban a valós helyszínek úthálózata. A túrához még repülőjegyet sem kell váltanod.
1348223453

Forza Horizon - videón a Rivals mód

A Turn 10 fejlesztése életképes kompetitív többjátékos üzemmódot is kínál, mely a Rivals névre hallgat. Lehetőségünk van barátaink köridőit megdönteni - még akkor is, ha offline vannak -, miközben folyamatosan látjuk azok szellemautóit. Mindezt plusz pénzért és hasznos XP-ért.
1347976557

Forza Horizon - Season Pass is váltható hozzá

Hiába üt el sok tekintetben a Forza Horizon a korábbi részektől, azért akad olyan dolog, amit a Playground és a Turn 10 üdvöskéje is megörököl. A játékhoz például havonta érkeznek majd a letölthető tartalmak, amiket egyenként vagy Season Pass segítségével válthatunk ki.
1347084025

Forza Horizon - fejlesztői napló Coloradóról

Elindult a Forza Horizon fejlesztői naplósorozata, amely éppen időszerűnek tűnik, tekintve, hogy a következő hónap végén már a kezeink között foghatjuk a sandbox autós címet. A Turn 10 csapata egy sor izgalmas kulisszatitkot oszt meg velünk az éjszakai versenyzésről és Colorado állam sokszínűségéről.
1346392815

Ropogós képeken a Forza Horizon

A Turn 10 idén mellékággal kedveskedik a Forza-rajongóknak, a pályaversenyzést ezúttal elfelejthetjük, nyílt terepen próbálunk érvényesülni egy bivalyerős négykerekű volánja mögött. A készítők új képlopatokat tettek közé a Forza Horizonból - a sivatagos táj is lehet lebilincselő.
1342163340

Ilyen lesz a Forza Horizon gyűjtői kiadása

A Microsoft bemutatta az októberben érkező Forza Horizon Limited Collector's Editionjét, ami a különleges csomagolás mellett egy raklapnyi ingame tartalommal várja a rajongókat. A bejelentés mellé egy rövid gameplay videó is érkezett, ezt a Comic-Conon rögzítették az IGN munkatársai.