Forza Horizon X360

Nyílt világú autóverseny a PlayGround és a Turn 10 jóvoltából. Új színt visz a Forza-brandbe.
1362428771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét kifejezetten tartalmasnak ígérkezik, remélhetőleg mindenkinek lesz ideje átnyálazni a napokban érkező termést. A hét leginkább várt címe persze egyértelműen az új Tomb Raider - holnap már játszhatunk is vele.
1357237140

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!
1355922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ettől a héttől tényleg ne várjunk sokat, moziba is csak a Fluor Film miatt érdemes elmenni... A viccet félretéve: masszív pihenésnek nézünk elébe, jóllehet a karácsonyi finis többek számára ajándék-lootolással telik majd.
1355587251

Forza Horizon - traileren a Rally Expansion

Colorado országútjai után hamarosan indulhat az önfeledt off-road móka. A jövő héten érkezik a Forza Horion következő DLC-je, amely a rali szerelmeseinek kedvez. Csekkold az előzetest!
1354543066

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az Assassin's Creed III végzett megint a toplista élén, jóllehet kis kitérő árán, mert múlt héten még a Call of Duty: Black Ops második része vezette a játékeladásokat. Most helyet cseréltek.
1354118400

Forza Horizon - jön a decemberi autócsomag

Ahogy azt már a Forza Motorsport 4-nél megszokhattuk, a fejlesztők igyekeznek minden hónapban jelentkezni egy autócsomaggal. A decemberi pakkban - szintén szokás szerint - brutális gépek kaptak helyet.
1353319216

Forza Horizon - itt az ötödik fejlesztői napló

Habár a Playground Forza Horizonja már hetek óta a boltokban csücsül, a készítők közzé tettek egy újabb fejlesztői naplót a sandbox autós címről. Ezúttal a havonta jelentkező DLC-kről lesz szó, illetve a SmartGlass-integrációról. Az biztos, hogy a rajongók nem maradnak tartalom nélkül.
1352708518

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.
1352116800

Élen nyitott itthon az új Medal of Honor

Hiába a kritikák, a Medal of Honor: Warfighterre rengetegen rárepültek a megjelenés után, az Electronic Arts FPS-e a hazai játékeladási toplistát is bevette az első héten. Az újoncok közül remekül rajtolt továbbá a Forza Horizon, a FIFA Manager 13 már hátulról indult.
1351115569

Forza Horizon teszt

Mint vadállatok a ketrecből, úgy szabadultak ki a Forza Motorsport gépcsodái a zárt pályákról, hogy a Colorado ihlette gyönyörű vidéken tépjék fel az aszfaltot. Bulis hangulat, komoly és komolytalan futamok, dubstep, meg rock & roll - a Forza Horizon szinte minden, amit egy autós játéktól várhatunk.