Forza Horizon - így elevenedik meg Colorado

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
Második részéhez érkezett a Forza Horizon fejlesztői naplósorozata, melyben túrára indulunk Colorado államban. A Turn 10 munkásembereinek tolmácsolásában kiderül, hogy miként köszön vissza a játékban a valós helyszínek úthálózata. A túrához még repülőjegyet sem kell váltanod.

Aki nem tudná, annak eláruljuk, hogy a Forza Horizonban Colorado állam végtelen és kies útjai köszönnek vissza. A vidéki autókázás gyönyörét nem kell hangsúlyoznunk - a rengeteg álomverda volánja mögé pattanva mi is végigjárhatjuk a valós helyszíneket. Tekintsünk a színfalak mögé a Turn 10 tolmácsolásában! A játék egyébként október 23-án jelenik meg Xbox 360-on.

A Microsoft időközben ismertette a Forza Horizonhoz váltható Season Pass részleteit. Ezek szerint 49,99 dollárért hozzáférhetünk a kiegészítőkhöz, azaz hat autócsomaghoz (egyenként öt verdát tartalmaznak), valamint a Launch Day Packhoz. Tizenhét százalékos megtakarításunk lehet, ha nem egyenként vásároljuk meg a DLC-ket.

11.
11.
p3ti
Már elő rendelve , nagyon várom a napot :)
10.
10.
sfmman
#8: Azt nyilatkozták, hogy kb a Forza 4 fele... Kihagytak a gyengébb, városi autókat.
9.
9.
MrBrooks
Wáúáúáá!! Jöhet, jöhet! Várom szeretettel, ott a nagyok mellett a helye a polcomon. Nekem leginkább a nyitott megye feelingje jön át, mint a HP 2010-ben..
8.
8.
Ecetes sajt
Azt lehet tudni, hogy mennyi autó lesz a játékban?
5.
5.
Uhu123
Ilyenkor nagyon örülök, hogy van xboxom! Nagyon jól néz ki a játék.
4.
4.
greenmelon
Október 23-ig van időm beszerezni egy Xboxot...:D
3.
3.
csonti02
#1: Jaaa, hogy 23. F*szooooom!
1.
1.
csonti02
Október 12-ig infúzión keresztül megy belém a benzin :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...