Titan Quest Mobil, PC, PS4, SW, XBOXONE

A Titan Quest érdekessége, hogy szakít az eddigi RPG-kben megszokott fantasy környezettel, és az ókorban, egészen pontosan Görögországban és Egyiptomban fog játszódni.

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!

Tíz darab videó érkezett a reggeli mellé!

Ismét sok-sok animációt tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint például a Halo 3, a Rayman 4 vagy a Test Drive Unlimited.

E3 2006: Titan Quest demó - lokálban!

Megérkezett az ókorban játszódó akció-szerepjáték, a Titan Quest majd' 500 megás egyjátékos demonstrációja. A telepítőcsomagot lokálból tölthetitek le.

E3 2006: Két újabb line-upról informálódtunk!

Most érkezett meg a THQ, valamint a Playlogic azon listája, melyen az idei E3-on prezentálandó játékok szerepelnek. A részletekért erre tessék...

Három videó tölthető tőlünk ismét!

Három animáció érkezett a mai napon, melyek mind szerverünkön landoltak - van itt MotoGP-, Lost Planet- és Titan Quest-trailer...

E3 2006: Ízelítő a felhozatalból

Kaptunk egy kisebb ízelítőt az E3 felhozatalából. Eszerint lesz új Pacific Storm, Dave Mira BMX, Bomberman, Pac-Man, N-Gage és meg minden más egyéb.

Új képek a galériában

Ma este kaptunk egy szép nagy adag képlopást, melyet galériánkban máris böngészhettek!

PREMIER: Titan Quest

Új RPG-n dolgozik az Iron Lore. A Titan Quest érdekessége, hogy szakít az eddigi RPG-kben megszokott fantasy környezettel, és az ókorban fog játszódni.