Titan Quest Mobil, PC, PS4, SW, XBOXONE

A Titan Quest érdekessége, hogy szakít az eddigi RPG-kben megszokott fantasy környezettel, és az ókorban, egészen pontosan Görögországban és Egyiptomban fog játszódni.

Kibővült a Humble THQ Bundle

A THQ-féle Humble Bundle-re eddig közel 700 ezren voltak kíváncsiak, a kiadó pedig rátesz egy lapáttal, és további két címmel bővíti az amúgy is rendkívül tartalmas csomagot. Az eddigi vásárlók is megkapják őket.

Kingdoms of Amalur miatt nincs Titan Quest II

A Kingdoms of Amalur teszünkben már alaposan kiveséztük, hogyan is állt össze ez a játék - hiszen a történet eléggé érdekes. Kiderült azonban, hogy már a játék megjelenése előtti időszakra is jutott dráma elég; például ezért nem készült el a Titan Quest II.

Új játékon dolgoznak a Titan Quest alkotói

Már több, mint egy éve bezárt a Titan Quest játékokat fejlesztő Iron Lore, azonban a srácokról nem sokat hallottunk azóta. Most új csapattal, új játékon dolgoznak.

Bezártak a Titan Quest fejlesztői

Befejezték a legújabb Warhammer 40.000: Dawn of War kiegészítő fejlesztését, s bejelentették az Iron Lore munkatársai, hogy cégük megszűnik.

Elkészült a Titan Quest kiegészítése

A THQ bejelentette, hogy nyáron megjelent Diabló-alapokra építő szerepjátékuk, a Titan Quest első kiegészítésének (Immortal Throne) munkálatai révbe értek.

Az első infók a Titan Quest folytatásáról

A PC Gamer karácsonyi (!) számában olvashattuk az első friss, ropogós információkat a Titan Quest nemrégen bejelentett kiegészítéséről, mely jövőre jelenik meg.

Tölthető a legfrissebb Titan Quest-javítás

A THQ korábbi ígéretei szerint megérkezett az ókorban játszódó Titan Quest legfrissebb - 1.20-as verziószámot viselő - frissítése a maga tizenöt megájával.

Megérkezett az amerikai PC, konzol és havi toplista

A Games Convention közepette küldte el nekünk az NPD Group a múlt heti, amerikai konzolos és PC-s toplistát, továbbá megkaptuk a júliusi összefoglalót is.

Újabb Titan Quest-javítás készül

A sajtó egybehangzó véleménye szerint remek Diablo-klónra sikerült a Titan Quest - remek, ám korántsem tökéletes: viszont javulásra mindig van lehetőség.

Titan Quest

Diablo. A név mely mindenkinek ismerősen cseng, aki nem tegnap kezdte a számítógépes játékokkal való ismerkedést. A név, mely magával ragadta az embert és nem engedett a szorításból, sőt egyre jobban szippantotta magába az embert, ahogy haladt előre a történetben, maga mögött hagyva az ellenséges hullák tengerét. A név, mellyel nekem is volt dolgom…