Call of Duty: Black Ops 2 PC, PS3, X360

Ismét a Treyarchon a sor, hogy hidegháborús környezetbe oldott Call of Duty-val jelentkezzen.
1348131600

Call of Duty: Black Ops II - jönnek a zombik

Ugyan még nem sokat tudunk a Call of Duty: Black Ops második részének zombimódjáról, az viszont biztos, hogy az új részbe visszatérnek az élőhalottak is. Az Activision és a Treyarch a jövő hétre ígéri az idevágó leleplezést, addig egy rövid teaser trailerrel kell beérnünk kedvcsinálóként.
1348059701

Call of Duty: Black Ops II előzetes

Az életben két dolog biztos: a halál, meg hogy idén is lesz Call of Duty. Muszáj volt elsütni. Mi az utóbbi kivesézésére szorítkoznánk, annál is inkább, mert csak két hónap van hátra az aktuális epizód, a Call of Duty: Black Ops II elrajtolásáig, és a Treyarch jobb formában van, mint valaha!
1347868800

Call of Duty: Black Ops 2 - ilyen lesz Wii U-n

A múlt héten tartott Wii U-bemutatón a Call of Duty: Black Ops második része is előkerült - most az ott tartott prezentációt vehetitek szemügyre, ha eddig kimaradt volna. A Call of Duty végre a Nintendo platformján is beérte a többi verziót, sőt egyedi újítást is kínál majd.
1347780879

Black Ops 2 - single videó, kiszivárgott béta

Forrnak az események a Call of Duty: Black Ops 2 körül: kaptunk egy remekül összerakott TV-reklámot, mely az egyjátékos kampány mozzanataiba enged betekintést. Illetve nagyon úgy néz ki, hogy idő előtt felkerült az internetre a játék multiplayer bétája - bizonyíték is van rá.
1347551124

Nintendo Wii U-ra is megjelenik a Black Ops 2

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 nem hiányzik majd a Nintendo Wii U kínálatából. Forradalmi kooperatív lehetőséggel érkezik a játék: a TV-n és a GamePad képernyőjén folyik a küzdelem, betonstabil 60 fps-sel.
1347546736

Hazánkba november 30-án érkezik a Wii U

Satoru Shibata, a Nintendo of Europe elnöke végre hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii U Európára vonatkozó megjelenési dátumát. Nálunk is elérhető lesz a Premium és a Basic modell, valamint a 32 GB-os flash memóriával érkező kiszerelésben megtalálhatjuk a Nintendo Land című játékot is.
1347357600

Black Ops II - egy kis multi fejlesztői kommentárral

Újabb előzetes érkezett a Call of Duty: Black Ops második részéről, a Treyarch megint a multiplayert vette elő. Ezúttal az egyik fejlesztő is kommentálja az eseményeket, bemutatja a Pick 10 kasztkészítő módot, és néhány perkről is lehull a lepel - a rajongók majd eldöntik, kell-e nekik!
1347206038

Kiszivárgott a Black Ops 2 fejlesztői verziója?

Minden azzal kezdődött, hogy egy Call of Duty-modder közzétett egy videót a YouTube-on, és azt állította, hogy az adott képsorok a Black Ops 2 kiszivárgott, fejlesztői változatából származnak. Egy biztos: a torrentoldalakra még nem került fel egyetlen félkész verzió sem. S ez így van rendjén.
1346659257

Befutott a Black Ops 2 minimum gépigénye

Ha eddig csupán legyintettél az aktuális Call of Duty gépigényére, lévén az vajmi keveset változott 2006 óta, akkor most meg fogsz lepődni. Mint ismeretes, az aktuális epizód PC-n lesz a legszebb, lévén DirectX 11-es fícsörökkel bír - a rendszerkövetelmények pedig változtak. Lássuk, hogy miben!
1346400019

Black Ops 2 - speciális kiadás a PC-seknek is

Évről-évre az Activision gyakorlatilag levegőnek nézi a PC-s Call of Duty-rajongókat. Míg Hardened és Prestige kiadás mindig érkezett a konzolos verziókhoz, addig a számítógépeken játszóknak meg kellett elégedniük az alapjátékkal. A Treyarch ennek véget vetett: jön a Digital Deluxe Edition.