Call of Duty: Black Ops 2 PC, PlayStation, Xbox

Ismét a Treyarchon a sor, hogy hidegháborús környezetbe oldott Call of Duty-val jelentkezzen.
1346248823

Bepillantás a Black Ops 2: Care Package-be

Tegnap idő előtt kiszivárogtak a Call of Duty: Black Ops 2 speciális kiadásai, a Treyarch pedig megerősítette a csomagok valódiságát, mi több, egy kicsomagolós videó keretében bepillantást nyerhetünk a legdurvább kiadásba, a Care Package-be. Mozgásban a távirányítós quadrotor!
1346162451

Black Ops 2 - a gyűjtői kiadások részletei

Texasban jelenleg is zajlik a GameStop Expo, ahonnan kiszivárogtak a Call of Duty: Black Ops 2 Hardened és Prestige Editionjének részletei. A legdurvább gyűjtői kiadáshoz egy repülő drón jár távirányítóval, de számos extra üti azok markát is, akik nem szeretnének sokat költeni egy extra kiadásra.
1345892400

GC 2012: A Dishonored volt a legjobb

Ahogy azt megszoktuk, a játékipar húsz szakértőjének véleménye nyomán ismét megszavazták a legjobb játékokat a Gamescomon kiállított címek közül. A Dishonored három kategóriában is tarolt, ezek közül az egyik éppen a show legjobbjának járó cím.
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1344936083

GC 2012: Új látnivalókon a Black Ops II multija

A múltkori trailer után négy rövid gameplay videó és egy raklapnyi screenshot érkezett, ami a Call of Duty: Black Ops II többjátékos részét mutatja be. A Gamescomon kipróbálható a multiplayer mód, csöpögnek az első infók, és már az első négy pályát is szemügyre vehetik az érdeklődők.
1344366080

CoD: Black Ops 2 - az első multiplayer trailer

A történeti finomságok után végre a többjátékos módról regél a Call of Duty: Black Ops 2 legújabb előzetese. Üdvözlünk a jövő háborújában, katona! Ahol nem csupán az emberi leleményesség számít, hanem a drone-ok is. Oké, némi késelés és tomahawkkal való dobálózás is belefér.
1344060037

Call of Duty - csökkentek a DLC-k eladásai

Az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése kitért a Call of Duty brand eredményeire is. Ezek szerint az Elite-re regisztráltak száma meghaladta a 12 millió főt, s ebből 2,3 millióan vannak, akik fizetnek is a prémiumtagságért. A Kínában népszerű CoD Online Európában is elindulhat.
1342355400

Ezeket a játékokat várjuk a felmérés szerint

A Nielsen úgy gondolta, ideje felmérni, hogy 2012-ben milyen játékokat várunk leginkább. A gondolatot pedig tett követte, és 4800 kitöltött kérdőív után megvan az eredmény. Valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy többnyire a folytatások szerepelnek nedves álmainkban.
1342263600

Nem lesz vevő az Activision Blizzardra?

A Vivendi nagyon szabadulni akar az Activision Blizzardban rendelkezésére álló 60%-os tulajdonrészétől, azonban a hatalmas holdingra nem nagyon akad vevő. Ugyan a francia vállalat több céggel is tárgyalt, még az is előfordulhat, hogy a nyílt piacon kell értékesítenie a részvényeket.
1341940740

Call of Duty: Black Ops 2 - traileren a gonoszok

Milyen véletlen, hogy az Activision is mára időzítette a Black Ops 2 új kedvcsinálóját - pont akkor, amikor a nagy riválisból is új jeleneteket láttunk. A trailer Raul Menendezre és társaira összpontosít - a fickóra úgy hivatkoznak, mint "a Call of Duty történelem legalattomosabb főgonosza". Vajon igaz az állítás?