Call of Duty: Black Ops 2 PC, PS3, X360

Ismét a Treyarchon a sor, hogy hidegháborús környezetbe oldott Call of Duty-val jelentkezzen.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Black Ops 2 - egymilliárd dollár 15 nap alatt

A Call of Duty legújabb része abszolút kasszasiker: világszerte 15 nap alatt egymilliárd dolláros bevételt ért el. Ez új rekordnak számít, elvégre 2011-ben a Modern Warfare 3 csak 16 nap alatt érte el ezt a mérföldkövet.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az Assassin's Creed III végzett megint a toplista élén, jóllehet kis kitérő árán, mert múlt héten még a Call of Duty: Black Ops második része vezette a játékeladásokat. Most helyet cseréltek.

Nem megy már olyan jól a Call of Dutynak

Elemzők szerint a Call of Duty: Black Ops II alulmúlta a Modern Warfare 3 eladásait, ami azért is érdekes, mert már az a rész is halványabban teljesített, mint az előző epizód.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.

Élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops II

Az őszi dömpingben minden hétre jut egy slágercím, most éppen a Call of Duty: Black Ops II tarolta le azonnal a hazai játékeladási toplistát, míg a Halo 4 pedig még a dobogóról is lecsúszott.

Eddig 500 millió dollárt hozott a Black Ops 2

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 fél milliárd dollár bevételt hozott a konyhára az első 24 órában. Pontos számok még nincsenek, de a becsült adatok alapján igazi kasszasikerrel van dolgunk. Csak a GameStopnál egymillió kópia fogyott az első napon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.

A Mass Effect 2 lemeze a Black Ops 2 dobozában

Apró malőrt vétett a Call of Duty: Black Ops 2 forgalmazója, ami persze nem tetszett a kiéhezett rajongóknak. Többen panaszkodtak arra, hogy a háborús shooter PC-s verziójának második lemeze helyett a Mass Effect 2 diszkjét tartalmazza a doboz. Furcsa képzavar.

Black Ops II launch party a Konzolok Szervizében

Kedden érkezik a Call of Duty idei epizódja, a Black Ops II megjelenését pedig a Konzolok Szervize is megünnepli. A srácok a boltban és a mellette lévő vendéglátóipari egységben bontanak pezsgőt a játék premierjének apropóján, lesznek nyereményjátékok és ajándékok is!

Black Ops 2 - mozgásban a Carrier és a Nuketown

Ismét szemfülesek voltak az IGN magazin munkatársai, akik tettek egy baráti körsétát a jövő héten megjelenő Call of Duty: Black Ops 2 multijával. A tapasztalataikat két videóban összegezték: következzen hát egy kis gameplay a Carrier és az előrendelői extrának számító Nuketown 2025 térképről.