Pikmin 3 WIIU

Visszatér a Pikmin, az új rész Wii U-ra jelenik majd meg.

Pikmin 3 - kezdjük az alapoknál!

A héten jelenik meg a Nintendo Wii U egyik régen várt exkluzív címe, a Pikmin 3, ám bizonyára vannak olyanok, akik nem tudják hová tenni a játékot. A legújabb előzetes megismertet minket az alapokkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azt mondják, nagyon meleg lesz a héten, és talán ezért nem is akkora baj, hogy gyakorlatilag alig lesz érdemi megjelenés a napokban. Az ínyencek azért találhatnak olyan játékot, ami a fogukra való!

Félperces Pikmin 3 trailer érkezett

A hónap végén érkezik a Pikmin 3, a Nintendo pedig egy végső rohamot indít a vásárlók meghódítása érdekében. Az új kedvcsináló rövid, de minden olyan finomságot bemutat, ami szórakoztatóvá teszi a játékot.

Közel húsz percen át mozog a Pikmin 3

A Nintendo Direct mai adásában a Pikmin 3 kapta a főszerepet, Shigeru Miyamoto közel húsz percen át mutogatja a Wii U-exkluzív címet. Mondjuk végig japánul, de annyi baj legyen: így legfeljebb nem érted majd a vicceket.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: Összefoglaló a Nintendo Directről

Lezajlott a költséghatékony Nintendo-sajtókonferencia, amit a neten élőben követhettek az érdeklődök. Néhány bejelentés mellett temérdek látnivalóval szolgálhatunk a Mario és a Zelda rajongóinak.

Nintendós Wii U-megjelenések a nyárra

Még egy Nintendo-hírcsokor a Nintendo Direct legutóbbi adása után: a japánok gőzerővel promózzák a nyáron érkező Wii U-játékaikat, most dátumokkal és látnivalókkal soroljuk fel őket.

Októberben jöhet az új Mario Wii U-ra

Mint ismert, a Nintendo szeretné alaposan meghúzni az év második felét, hogy felélénkítse a Wii U drasztikusan visszaesett eladásait. A CVG most azt is megtudta, nagyjából hogyan képzelik el mindezt a japánok.

3DS- és Wii U-bejelentések a Nintendótól

A Nintendo tegnap megint Nintendo Directet tartott, ahol egy sor bejelentés érkezett a japán vállalattól. Rengeteg a megjelenési dátum, a látnivaló, és természetesen új címek is akadnak a repertoárban.

Friss képeken a Pikmin 3

Az új Pikmin talán a Nintendo Wii U leginkább várt címe: a mókás RTS-nek megannyi rajongója van. Ezúttal a gülüszemű ellenségekre veszünk egy pillantást a friss screenshotok segítségével.